Sa godinama sve bolje izgleda

Slavica Eklston nekad i sad: Od ružnog pačeta do fatalne lepotice! (FOTO)

Na pragu sedme decenije, za Slavicu važi da je kao vino - što starija, to bolja
Star look
11:52h Autor:
Slavica Eklston nekad i sad: Od ružnog pačeta do fatalne lepotice! (FOTO)
Foto: Instagram / Tamara Ecclestone Official

Slavica Eklston proslavila je 57. rođendan u jednom londonskom restoranu. Društvo su joj pravile ćerke Tamara i Petra, kao i unuke Sofija i Lavinija.

Bivša supruga Barnija Eklstona, prvog čoveka Formule 1, retko se pojavljuje u javnosti, međutim, ovom prilikom njena ćerka Tamara nije propustila priliku da sa pratiocima na Instagramu podeli deo slavlja.

Barni Eklston: Slavica se drogirala sa Naomi Kembel, više puta je završila u bolnici!

Između ostalog, kao deo rođendanske čestitke, Tamara je postavila fotografiju na kojoj je ona sama beba, u naručju majke.

"Srećan rođendan mojoj prelepoj majci, najboljoj mami i baki, koja me je naučila svemu što znam o majčinstvu. Cenim tvoju nesebičnu ljubav sada više nego ikad i vrlo sam zahvalna za sve što si učinila za mene. Nadam se da ću biti podjednako dobra mama Sofiji. Mnogo te volim", napisala je Tamara zahvalnost Slavici povodom rođendana.

Slavica i Berni Eklston rekorderi: Razvod za 58 sekundi!

Ono što odmah upada u oči je da Slavica izgleda bolje nego pre skoro trideset godina. Na pragu sedme decenije, izgleda da za nju važi da je kao vino - što je starija, to je bolja. Možda je njena tajna u tome što joj najviše zadovoljstva pričinjava druženje i zabava u najuužem krugu porodice.

Džulija Roberts jedina odolela vremenu: Nekad i sad zvezde filma Zgodna žena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs