Bogata naslednica otkrila

Kako je izgledalo odrastanje Eklstonovih ćerki: Pušile pred roditeljima, momci spavali kod njih! (FOTO)

Ako je mama vrištala zbog nečega, uvek bismo tražili od tate da je smiri. Kad god mi je nešto trebalo, tata je uvek bio tu, otkrila je Tamara Eklston

Šuška se
19:44h Autor:
Kako je izgledalo odrastanje Eklstonovih ćerki: Pušile pred roditeljima, momci spavali kod njih! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Mamina mantra je uvek bila: "Nema tajni, nema laži". Život nam je bio vrlo otvoren", ispričala je Tamara Eklston (33). Njena majka, bivša manekenka Slavica (59) i otac Berni (87), bivši šef Formule 1, često su se svađali u braku.

foto: Profimedia

"Ako je mama vrištala zbog nečega, uvek bismo tražili od tate da je smiri. Kad god mi je nešto trebalo, tata je uvek bio tu. Mnogi ljudi misle o njemu kao nekome ko je potpuno bez emocija, ali on nije takav", kaže Tamara.

Ćerka Slavice Eklston nakon skandaloznog razvoda utehu našla u električaru: Njegova porodica skriva mračne tajne! (FOTO)

Dodaje da je Slavica bila ta koja ih je disciplinovala, dok je otac "dobrica". Berni i Slavica, kaže Tamara, nisu bili strogi roditelji.

Kako je propao brak bogate naslednice Eklstonovih: Muž joj pretio ubistvom pred svima! (FOTO)

"Kad sam imala 18 godina, mogla sam da pušim pred njima, a i momci su mogli da dođu da spavaju kod nas. Svi moji prijatelji bilo kad su mogli da dođu i razgovaraju s mojom mamom", prisetila se Tamara. Razvod roditelja teško joj je pao.

"To je bilo strašno. Mislim da, što ste stariji, to je gore. Mama ne želi ponovo da se udaje, sad živi za svoje unuke", zaključila je bogatašica.

Slavica Eklston nekad i sad: Od ružnog pačeta do fatalne lepotice! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs