Oaza mira i ljubavi u centru Londona

Zavirite u dom princa Harija i Megan Markl: Raskošna kuća sva u cveću! (VIDEO)

Nakon što je svet s nestrpljenjem dočekao vest da su se verili britanski princ Hari i Megan Markl i da će kraljevsko venčanje biti održano na proleće sledeće godine, mnogi se pitaju kako će da izgleda dom novopečenih verenika

Celebrities
18:08h Autor:
Zavirite u dom princa Harija i Megan Markl: Raskošna kuća sva u cveću! (VIDEO)
Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Nakon što je pokupila svoje stvari iz devojačkog stana u Torontu, u kojem je provela poslednjih sedam godina, Megan Markl je stigla u London i započela uređenje svog novog doma u kojem će živeti sa verenikom, princem Harijem.

Kakose navodi u zvaničnoj objavi Bakingemske palate, par će živeti u kući koja nosi naziv Notingem Kotidž, a nalazi se na posedu Kensingtonske palate, u kojoj su donedavno živeli i princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton.

Budući da Notingem ima posebno značenje za princa Harija i u toj kući živi sam već poslednje četiri godine, logičnim se pokazalo da u nju dovede i svoju izabranicu.

Reč je o dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt i okružena je drvenom belom ogradom i gomilom zelenila.

Šta sve čeka Megan Markl nakon veridbe: Ni Kejt Midlton nije imala ovakav status! (FOTO)

foto: Profimedia

Unutrašnjost doma ovog srećnog para još nije dostupna javnosti, ali pretpostavlja se da je uređen u starom engleskom stilu, prepoznatljivom po korišćenju cigle i rustičnih elemenata, u kojem dominira drvo.

Uz prostranu dnevnu sobu koja se nadovezuje na trpezariju i kuhinjicu, kuća ima veliku spavaću i dodatnu gostinjsku sobu, a da ne bi bilo prepirke oko kupatila, u kući se nalaze dva.

Kraljevska porodica koja zna samo za skandale: Vanbračna ćerka, namešteni brak i bahaćenje državnim parama! (FOTO)

Osim toga, crvenokosi zavodnik i 36-godišnjakinja na raspolaganju imaju ceo spoljašnji prostor Kensingtonske palate, koji ima ogromne vrtove, ružičnjake i vodoskoke. Tako će par imati prilike da uživa u romantičnim šetnjama daleko od znatiželjnih pogleda javnosti.

Sudeći prema fotografijama stana Megan Markl u Torontu, kada je oduševila istančanim ukusom za uređenje enterijera, veruje se da će i svoje novo ljubavno gnezdo dovesti do savršenstva. Još uvek nije poznato hoće li novopečeni verenici tamo ostati da žive i nakon venčanja koje je predviđeno za proleće sledeće godine.

Šta se zaista dešavalo na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton: Kraljevski biograf otkrio do sada čuvane tajne! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs