Omiljeni par

Šta se zaista dešavalo na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton: Kraljevski biograf otkrio do sada čuvane tajne! (VIDEO)

Novinar Dankan Larkom je otkrio kako je zapravo izgledalo venčanje vojvode i vojvotkinje od Kembridža u aprilu 2011. godine

Šuška se
20:19h Autor:
Šta se zaista dešavalo na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton: Kraljevski biograf otkrio do sada čuvane tajne! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Nagađanja o mogućoj veridbi princa Harija i Megan Markl, kojih je u poslednje vreme sve više, podstakle su mnoge poznavaoce kraljevskih prilika na razmišljanje šta može da se očekuje od njihovog venčanja, a novinar Dankan Larkom je otkrio kako je zapravo izgledalo venčanje vojvode i vojvotkinje od Kembridža u aprilu 2011. godine.

Kejt Midlton nikada nećete videti sa ovom stvari: Pravilo koje ne sme da krši! (FOTO)

Larkom je bivši kraljevski biograf i jedan od samo šest novinara koji su bili pozvani na svečanost u Vestminsterskoj opatiji, kojoj je prisustvovalo 1.900 zvanica.

Okruženog VIP gostima poput Dejvida i Viktorije Bekam, tadašnjeg premijera Dejvida Kamerona, niza članova evropskih kraljevskih porodica i same kraljice Elizabete, Larkoma je prijatno iznenadilo da je svaki gost na venčanju bio isto tretiran.

"Svi su sedeli u istoj vrsti sedišta. Jedan od najbogatijih ljudi na svetu je sedeo u istoj sklopivoj stolici kao i jedno piskaralo, što je bio odličan osećaj", prisetio se za časopis Elle Larkom i dodao da veruje da je to iskustvo bilo "vrlo skromno" za zvanice s A-liste, kao što je ser Elton Džon.

Zašto princ Vilijam nikad neće staviti burmu na prst: Za ovo nema kompromisa! (FOTO)

foto: Profimedia

Larkom se nadalje podseća kako je trebalo da svi gosti pristignu na svečanost pre kraljice, a koja je stigla poslednja pre dolaska same mlade Kejt. Za mnoge je to bilo previše čekanja, a neki su dolazak Kejt iščekivali i dva sata.

Neposredno pre velikog ulaska buduće vojvotkinje, i sam princ Vilijam Larkomu je izgledao vidno nervozno.

"Pre nego što je Kejt stigla, Vilijam se sastao s Harijem u sobi pored Poet's Cornera. Sedeo sam tamo blizu i kad su njih dvojica prolazili ispred nas, Vilijam je izgledao potpuno prestrašeno", rekao je Larkom za Elle.

Do opatije u kojoj su čekale zvanice, Kejt je došetala kroz romantični drvored visokih stabala smeštenih s obe strane glavnog prolaza, a Larkom veruje da je taj drvored bio Kejtin pokušaj da i oni kao par ostave svoj lični trag na svadbi.

Princ Vilijam i Kejt Midlton nikada neće živeti u Bakingemskoj palati: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs