Bespotrebno rasipanje

Nenormalne količine poklona, torta na 3 sprata: Bahata proslava 4. rođendana ćerke Tamare Eklston! (FOTO, VIDEO)

Mislim ozbiljno, je l' joj treba sve to? Ovo se zove razmaženost... i deca u Africi umiru od gladi. To je smešna količina poklona, samo su neki od komentara upućenih bogatoj naslednici

Celebrities
09:39h Autor:
Nenormalne količine poklona, torta na 3 sprata: Bahata proslava 4. rođendana ćerke Tamare Eklston! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

"Srećan rođendan maloj posebnoj devojčici koja je predobra da bi bila stvarna", rekla je Tamara Eklston (33) ćerki Sofiji. Bogata naslednica priuštila je svojoj, kako je zove, Fifi raskošnu proslavu kako bi u stilu proslavila navršene četiri godine s porodicom i prijateljima u Londonu.

Zapustila se ćerka Slavice Eklston: Više ne moram da budem mršava i lepa! (FOTO)

Mala Sofija započela je dan sedeći na "planini" poklona u roze pidžami koju joj je majka napravila posebno za rođendan s natpisom "4 Fifi". Oko slavljenice i poklona bili su baloni prepuni šljokica, a taj prizor je ponosna Tamara ovekovečila.

"Ovo je najbolji dan, slavimo našu Fifi", rekla je bogata naslednica. Sofija je imala dve torte za "rođendanski doručak".

Nikad deblja ćerka Slavice Eklston: Šeta skupe krpice, a salo kipti! (FOTO)

Slavljenica je za proslavu obukla haljinu sa šljokicama i lice ukrasila pored levog oko, a majka ju je držala dok je njen tata, biznismen Džej Ratland (37) stajao sa strane. Torta je bila uvećana verzija one za doručak i imala je medu i dugu na vrhu i na podnožju, a umesto svećica prskalice.

"Tvoje samopouzdanje nikad ne prestaje da me začuđuje. Baš kada pomislim da ne možeš biti drskija, ti kažeš didžeju da pusti pesmu s više ritma. Obasjaš svaku sobu energijom i velikom ličnošću. Tako sam ponosna na tebe, Fifi devojko", napisala je Tamara pored fotografije na kojoj njena ćerka peva. Bogata naslednica nije prestajala da se hvali raskošnom proslavom na internetu, a to je naljutilo korisnike društvenih mreža.

Ovako putuju milioneri: Raskoš i ekskluziva svakodnevice Tamare Eklston! (FOTO)

"Mislim ozbiljno, je l' joj treba sve to? Ovo se zove razmaženost... i deca u Africi umiru od gladi. To je smešna količina poklona. Samo moje mišljenje. Nisam ljubomorna niti te mrzim", kritikovali su je.

Dodali su da mrze gomile poklona na društvenim mrežama i da se tako drugi roditelji čine kao da nisu dovoljno dobri jer ne idu u krajnosti za svoju decu. Bilo je i onih koji su podržali Tamaru.

Petra Eklston prvi put nakon burnog razvoda: Bogatašica iskreno o bolesnom detetu i porodičnim detaljima! (FOTO)

"Oni su samo srećna porodica koja sam pokušava da živi svoj život. Ako ne možete iskreno da se radujete zbog njih, onda svi znamo da je vaša ogorčenost zapravo ljubomora", istakao je jedan obožavalac.

Bogata naslednica je i ranije Sofiji priređivala raskošne proslave. Za prvi rođendan joj je organizovala dvorac na naduvavanje, unajmila zoološki vrt i umetnika za balone. Tada je potrošila oko 70.000 funti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs