bez dlake na jeziku

Brutalna ispovest bivšeg zeta Slavice i Bernija Eklstona: Pljuštale uvrede, nije birao reči! (FOTO)

U intervjuu koji je dao britanskom magazinu Tatler Džejms Stant nije birao reči

Celebrities
11:05h Autor:
Brutalna ispovest bivšeg zeta Slavice i Bernija Eklstona: Pljuštale uvrede, nije birao reči! (FOTO)
Foto: Profimedia

Petra Ekleston (29) i Džejms Stant (36) zvanično su se razveli u oktobru prošle godine posle pet godina braka, u kojem su dobili troje dece - ćerku Laviniju (5) i sinove Endrjua i Džejmsa (2) - a biznismen Stant je sada prvi put progovorio o bivšoj supruzi i njenoj porodici.

Kako je propao brak bogate naslednice Eklstonovih: Muž joj pretio ubistvom pred svima! (FOTO)

foto: Profimedia

U intervjuu koji je dao britanskom magazinu Tatler Džejms nije birao reči.

"Petra je bila najbolja devojka koju sam ikad upoznao, ali pretvorila se u užasno ljudsko biće... Kao da je imala lobotomiju posle koje je otišla u Džounstaun (ovde je aludirao na tzv. Hram naroda, koji je u Gvajani vodio zloglasni Džim Džouns, koji je 1978. godine nagovorio 918 sledbenika sekte Peoples Temple da počine kolektivno samoubistvo)", izjavio je Stant.

foto: Profimedia

Za Petrinog oca Bernija Eklstona (87), bivšeg šefa Formule 1, rekao je "da mu ništa ne zamera, ali svejedno ga smatra idiotom". Takođe ga je opisao kao "patuljka bez trunke empatije". Ni Slavica Eklston (59), Džejmsova bivša tašta, nije ništa bolje prošla - ona je, naime, dobila pogrdni nadimak Ledi Magbet, po istoimenoj arhetipskoj negativki.

Kako je izgledalo odrastanje Eklstonovih ćerki: Pušile pred roditeljima, momci spavali kod njih! (FOTO)

foto: Profimedia

"Zapravo, ja sam jedina i najveća žrtva braka s Petrom. To venčanje nije mi donelo ništa osim negativnog publiciteta. Nisam ja nikakav siromah - bio sam bogat i pre nego što sam upoznao porodicu Eklston, a društveni položaj izgubio sam upravo onog trenutka kad sam se oženio zvezdom C kategorije", rekao je Stant o majci svoje dece.

Bahatost Slavice Eklston u Hrvatskoj: Buka i prašina na sve strane, komšije očajne!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs