Sve joj se može

Bahatost Slavice Eklston u Hrvatskoj: Buka i prašina na sve strane, komšije očajne!

Da su se barem potrudili pa stavili neku mrežu, ili nas nazvali i zamolili za razumevanje - ma ništa! Teraju nam goste i ne daju nam da živimo, rekao je prvi komšija Slavice Eklston
Šuška se
11:40h Autor:
Bahatost Slavice Eklston u Hrvatskoj: Buka i prašina na sve strane, komšije očajne!
Foto: Profimedia

Slavica Eklston na svojoj kući u Zatonu kod Dubrovnika radi već mesecima. S gradilišta kuće dižu se oblaci prašine, a buka od svakodnevnoga brušenja je nesnosna, kaže njen komšija Frano Gverović, koji se u početku nije mnogo bunio. Ipak, kada su s letom stigla i prva otkazivanja gostiju, odlučio je da progovori.

"Pa šta bi joj bilo da dva meseca nije radila na kući! Žalio sam se gradskim službama, a oni su mi rekli da se može raditi i u ovom letnjem periodu. Sugerisali su mi da se zbog prašine obratim Ministarstvu zdravstva, uz napomenu da će me oni otkantati," prepričao je Frano svoju situaciju novinarima Dubrovačkog vjesnika.

I oni su potvrdili kako je tokom njihove posete ogorčenom Zatonjaninu brusilica neumorno radila i podizala oblake bele prašine koja se svuda uvuče. Gverović se žali kako svaki dan po nekoliko sati utroši u čišćenje terasa, ograda, stolova...

Gosti se, kaže Frano, čude i bune, a oni ih časte i zabavljaju, skreću pažnju s buke, samo da svi ne otkažu boravak koji su platili u nadi da će se tih par dana odmoriti i nauživati.

Tamara Eklston uživa sa majkom Slavicom na hrvatskom primorju: Dobro je vratiti se! (FOTO)

<\/div>

"U Štikovici je pet objekata obustavilo radove na gradilištu, a ovde ništa", žali se Gverović.

"Prašina ne bi smela da ide u nas. Da su se barem potrudili pa stavili neku mrežu, ili nas nazvali i zamolili za razumevanje - ma ništa! Teraju nam goste i ne daju nam da živimo", završio je.

Balkanske lepotice koje su osvojile svetske milijardere: Njihov život je bajka! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs