Osula drvlje i kamenje

Prestani da nosiš ženine gaćice, Dajani bi bilo neprijatno: Sestra Megan Markl više ne bira uvrede, na red došao princ Hari! (FOTO)

Prestani da nosiš Meganine gaćice i počni da nosiš pantalone, poručila je Samanta Markl princu Hariju javno preko Tvitera

Šuška se
Autor:
Prestani da nosiš ženine gaćice, Dajani bi bilo neprijatno: Sestra Megan Markl više ne bira uvrede, na red došao princ Hari! (FOTO)
Foto: Profimedia

Polusestra Megan Markl ne gubi vreme u privlačenju medijske pažnje. Samanta Markl je nastavila da je napada preko Tvitera, a ovog puta nije poštedela ni princa Harija.

foto: Profimedia

Nazvavši je "vojvotkinjom od Gluposti" Samanta Markl je napisala da nije njihov otac Tomas taj koji se loše ponaša, nego ona. Nastavila je u prilično ružnom i bahatom tonu i optužila princa Harija da se "klanja novoj ženi" i nazvala ga je šonjom.

"Hari je običan šonja jer dozvoljava vojvotkinji od Gluposti da se grozno ponaša prema svima koji su joj bliski, posebno prema porodici. Dajani bi bilo neprijatno. Prestani da nosiš Meganine gaćice i počni da nosiš pantalone", poručila je Samanta.

Sestra Megan Markl opet napada: Odbacila je najbolju prijateljicu nakon 30 godina, značenje njenog grba je sramotno! (FOTO)

foto: Profimedia

Dodala je i da je nedavno čula sestrin govor i da ima vrlo "lažan i izveštačen" naglasak, piše Daily Mail.

Megan i Samanta nisu razgovarale godinama. Ali, još od najave venčanja Samanta, koja živi na Floridi, više je puta napala Megan, prozivala je zbog porodičnih odnosa i nazvala je oholom.

foto: AP / John Stillwell

I Meganin otac Tomas Markl i brat Tomas Junior imali su svojih okršaja s medijima ili izjave koje su mogle da naštete ugledu bivše glumice. Jedino njena majka Dorija Ragland, koja je jedina bila pozvana na venčanje, od objave ćerkine veridbe nije u javnosti komentarisala ništa oko Meganine veze sa Harijem.

Žena slobodnih shvatanja koju princ Hari obožava: Upoznajte Doriju Ragland, majku Megan Markl! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs