Zabrinuti otac

Bojim se da nikad neću videti Megan: Novi haos u porodici Markl, Tomasu se više ni ne javlja ćerka! (FOTO, VIDEO)

Markl je zabrinut jer mu se ćerka nije javila od kad je pre 12 dana dao intervju u kojem je govorio o privatnim stvarima Megan i princa Harija, ali i o prinčevom mišljenju o Donaldu Trampu i Bregzitu

Celebrities
16:46h Autor:
Bojim se da nikad neću videti Megan: Novi haos u porodici Markl, Tomasu se više ni ne javlja ćerka! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (36) sa svojim ocem Tomasom Marklom (73) nije razgovarala od kad je on pre 12 dana dao televizijski intervju u kojem je progovorio o njenim privatnim stvarima, ali i o detaljima o kojima je telefonom pričao s princem Harijem (33).

foto: Profimedia

Naime, Markl je u televizijskom intervjuu za emisiju "Good Morning Britain" pričao o Meganinoj želji da što pre postane majka, ali i o privatnom razgovoru s njenim suprugom princom Harijem, njegovom mišljenju o američkom predsedniku Donaldu Trampu (73), Bregzitu i spoljašnjoj politici generalno.

Inače je nepisano pravilo da nijedan član kraljevske porodice nikad javno ne komentariše politiku, a nakon što se Tomas "izlanuo", za šta je dobio 5.500 funti, ceo svet je saznao šta princ Hari misli o najkontroverznijim političkim pitanjima u Velikoj Britaniji.

Kamila Parker sve otkrila: Šta se događalo u kraljevskoj porodici zbog skandala oko Megan Markl pred venčanje! (FOTO)

Gotovo da ne prođe ni dan, a da mediji ne pišu o tome da je Tomas "izdao svoju ćerku", te kako mu kraljevska porodica, pogotovo kraljica Elizabeta (92) zamera iznošenje takvih informacija u javnost. Nedavno se zato penzinosani tehničar rasvete novinarima požalio i da mu "Megan nije poslala čestitku za Dan očeva", i da se boji da ne prekine svaki kontakt s njim.

Sledećeg meseca bi kraljica po prvi put trebalo da se susretne s američkim predsednikom Trampom, a Markl se brine da je izazvao napetost među njima baš uoči tog susreta.

Najtužniji prizor na venčanju godine: Ovo nijedna mlada ne treba da doživi! (FOTO)

foto: Reuters / Phil Noble

"Ako je kraljica voljna da se nađe s arogantnim i neosetljivim predsednikom, nema izgovora da se ne nađe i sa mnom. Pa nisam ja ništa gori od njega", rekao je vojvotkinjin otac za američki TMZ.

Kako prenosi Daily Mail, jedan od razloga zašto Megan ne želi da pozove oca je i strah da sve što mu kaže preko telefona može nekako da "procuri" u javnost.

Žena slobodnih shvatanja koju princ Hari obožava: Upoznajte Doriju Ragland, majku Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, za britansku kraljevsku porodicu je do sada bilo najvažnije da privatne stvari ostanu privatne za šta je, kako smatraju u Daily Mailu, najbolji primer porodica Kejt Midlton (36). Od njih nikada javnost nije saznala ništa što nije smela. Ali čini se da je diskrecija nešto što Tomas ne razume, pa je i ćerki i kraljevskoj porodici već par puta priredio skandale.

Zašto Megan Markl ne izlazi iz roze haljina: Šalje jasnu poruku svima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs