Ogorčena

Ćerka slavnog glumca osula drvlje i kamenje na njegovu ljubavnicu: Ona je smeće! (FOTO)

Manekenki je zasmetalo što svi pišu komplimente glumici Meri Elizabet Vinsted koja je u vezi s njenim ocem Juanom Mekgregorom od maja prošle godine

Celebrities
Autor:
Ćerka slavnog glumca osula drvlje i kamenje na njegovu ljubavnicu: Ona je smeće! (FOTO)
Foto: Profimedia

Manekenka Klara Matilda Mekgregor (22) još nije oprostila svom ocu, glumcu Juanu Mekgregoru (47) što je prevario njenu majku Iv Mavrakis (51) zbog čega su se razveli nakon 22 godine braka.

Oženjeni glumac prošetao 14 godina mlađu devojku: Više ne kriju ljubav! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Mekgregor se zaljubio u koleginicu Meri Elizabet Vinsted (33) na setu serije "Fargo", a njegova ćerka Klara je krajem prošlog meseca javno rekla šta misli o njoj.

"Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji?? Čoveče, vi ste svi u zabludi. Ta devojka je smeće", komentarisala je manekenka sliku na društvenoj mreži. Njoj je zasmetalo što svi pišu komplimente Vinsted koja je u vezi s njenim ocem od maja prošle godine.

Zbog nje napustio porodicu, pa je ona ostavila njega: Sada opet uživaju u ljubavi! (FOTO)

foto: Printscreen Instagram / mary_elizabeth_winstead

Glumičini fanovi su ubrzo napali Klaru zbog njenog komentara i istakli da se neprimereno izražava o ženi koju uopšte ne poznaje. Dodali su da je sigurno majka nagovorila da zlostavlja Meri na ovakav način.

"Poslednji put sam videla svog oca kada sam imala četiri godine. Klari bi trebalo da bude drago što ima oca koji je voli i ne pokušava da uništi njegovu sreću", komentarisali su obožavaoci. Ali neki su stali i na stranu manekenke rekavši da je Vinsted "razaračica porodice".

foto: Profimedia

"Nije dobra žena. Ušla je u vezu sa oženjenim muškarcem koji ima decu ne brinući se za njihovu dobrobit", zaključili su. Klara se u aprilu fotografisala za muški časopis "Playboy" i ispričala kakve planove ima za budućnost.

Spavala sam sa stotinu oženjenih muškaraca i spasila im brakove: Ljubavnica javno o svojim aferama! (VIDEO)

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on

"U decembru sam diplomirala, a dok sam bila na fakultetu bavila sam se modelingom. Sada zaista želim da se bavim glumom. Konačno imam vremena da se fokusiram na to", rekla je manekenka. Juan osim Klare ima još tri ćerke Džejmen (17), Ester (16) i Anuk (7) sa suprugom Iv od koje se razveo početkom godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs