pogledajte

Ovako su proslavili godišnjicu braka: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger nikad srećniji! (FOTO)

Bračni par nikada nije bio srećniji

Vip priča
18:02h Autor:
Ovako su proslavili godišnjicu braka: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger nikad srećniji! (FOTO)
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović, Foto: Profimedia

Srpska teniserka Ana Ivanović uživa u braku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a pre nekoliko meseci dobili su i svoje prvo dete, sina Luku.

Iako se dolaskom deteta njihov život potpuno promenio, ovaj skladni par uvek pronalazi načine kako da odvoje malo vremena samo za sebe, posebno kada je reč o obeležavanju posebnih datuma. Tako su i svoju drugu godišnjicu braka proveli u romantičnom okruženju uživajući u međusobnom društvu.

Iako su već godinama zajedno, par ne skriva svoju ljubav i uvek zrače istom zaljubljenošću kao i prvog dana, a za ovaj poseban dan Bastijan je svojoj supruzi priredio iznenađenja, čime se lepa teniserka pohvalila i na društvenim mrežama.

"Predivno iznenađenje za godišnjicu od mog supruga. Ne mogu da verujem da su već prošle dve godine. Radujem se još mnogim zajedničkim godinama koje su pred nama", napisala je Ana pored fotografije na kojoj pozira uz impozantan buket cveća.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Brojni obožavatelji ovog simpatičnog para, u komentarima su im poželeli još mnogo zajedničkih godina provedenih u ljubavi pa su ih zasuli komplimentima i čestitkama.

Par je u vezi od 2014. godine, a njihova ljubav rodila se iz bliskog prijateljstva pa ne čudi što ih obožavatelji uvek vide srećne kada su zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs