nikad ga nije prežalila

Najpoznatija mama menadžerka na svetu progovorila o bolnom razvodu: Nisam imala ništa! (FOTO)

Kris Džener, žena koja stoji iza uspeha članova svoje mnogobrojne porodice, otvorila je srce i ispričala zašto je prevarila prvog supruga i šta joj je doneo razvod.

Vip priča
09:33h Autor:
Najpoznatija mama menadžerka na svetu progovorila o bolnom  razvodu: Nisam imala ništa! (FOTO)
Robert i Kris Kardašijan, Foto: Profimedia

Ona i njena deca danas zarađuju milione pa je teško poverovati da je Kris ikad bila bez dinara, ali slavna menadžerka tvrdi da ju je razvod od prvog supruga doveo na prosjački štap.

U intervjuu za emisiju "OBJECTified" Kris Kardašijan raspričala se o prvom braku sa advokatom Robertom kojem je rodila četvoro dece, i razvodu za koji je sama kriva.

"Nisam imala ništa! Jednom sam otišla u prodavnicu i shvatila da mi kartica ne radi. Pomislila sam - ne mogu da priuštim ni paradajz", ispričala je Kris o periodu nakon razvoda.

Problemi u porodici Kardašijan: Kim strahuje za svoju popularnost ali i novac, a za sve je kriv Kanje Vest! (VIDEO)

foto: Profimedia

Objasnila je i da aferu s profesionalnim igračem američkog fudbala, zbog koje je Robert zatražio razvod, smatra najvećom greškom svog života i da je svesna posledica koje su zbog njene afere morala da trpe njena deca.

Brak s Robertom opisala je kao 'najsrećniji život koji možete da zamislite, u kojem je nešto nedostajalo', a upravo ju je ta želja za nečim novim i uzbudljivim oterala u naručje drugog muškarca.

"Ljudi misle da je trava uvek zelenija negde drugde - čini mi se da sam i ja u tom trenutku prolazila kroz takvu fazu", rekla je poznata 'mamadžerka'.

Kad su se Rob i Kris upoznali, ona je imala samo 17 godina i bila skeptična prema vezi s 12 godina starijim advokatom, ali uporni Robert uspeo je da je osvoji i uvuče joj se u srce.

Najlepši i najteži trenuci Kloi Kardašijan: Usred preljubničkog skandala, prvi put postala majka! (FOTO)

foto: Profimedia

S 22 godine Kris je postala gospođa Kardašijan, a već na medenom mesecu začeli su svoje prvo dete, ćerku Kortni.

Par je dobio još troje dece, Kim, Kloi i Roberta Džuniora, a razveli su se 1999. godine zbog njene nevere.

Srećom, 'siromašna faza' o kojoj se Kris u emisiji raspričala nije potrajala predugo.

Tri nedelje nakon potpisivanja papira za razvod, upoznala je Brusa Dženera, svog drugog supruga kojem je kasnije rodila dve ćerkice, Kendal i Kajli.

Brus i Robert ubrzo su se zbližili pa su se Kris i njen novi suprug često družili s poznatim advokatom, na veliko zadovoljstvo njihove dece.

2003. godine Robert je umro od raka jednjaka, što je shrvalo njegovu porodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs