Preslatki!

Par kojem zavidi pola Holivuda proslavio 30 godina braka: Još se smejemo u 2 ujutru! (FOTO)

Ponekad gledam tu damu, raščupanu i toplu od kreveta, u trenerci i s kosom zavezanom na vrhu glave i mislim - tako je seksi!", ovim rečima slavni glumac Tom Henks 2017. godine opisao šta oseća prema svojoj supruzi i tako ukratko objasnio svetu da je i nakon nekoliko decenija njihova veza puna strasti

Vip priča
Autor:
Par kojem zavidi pola Holivuda proslavio 30 godina braka: Još se smejemo u 2 ujutru! (FOTO)
Tom Henks i Rita Vilson, Foto: Profimedia

61-godišnji Tom Henks jedan je od retkih muškaraca u Holivudu koji je brak uspeo da očuva punih trideset godina, premda mu Rita Vilson nije prva supruga.

Naime, 10 godina bio je u braku i sa Samantom Levs, devojkom iz srednje škole, kojom se oženio kad je imao 21 godinu i koja mu je rodila dvoje dece.

Leves i Henks razveli su se 1987. godine, a 12 meseci nakon toga, glumac je upoznao Ritu i zaljubio se preko ušiju.

Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kad sam je upoznao, pomislio sam: Mislim da više nikad neću biti usamljen", izjavio je jednom Tom i dodao kako je odmah znao da je Rita ona prava, što je rezultiralo ulaskom u brak iz pravih razloga.

Tom je na malom ekranu prvi put vidio Ritu kad je imao 16 godina (glumila je navijačicu u seriji "The Brady Bunch", a on je mislio da je jako zgodna), ali prvi put su se upoznali 1981. godine, na jednom snimanju, gde se ništa nije dogodilo.

Sudbina ih je ponovno spojila 1985. godine, na snimanju filma, komedije "Volunteers", na kojem su izbile iskre, a već do kraja 1986. bili su par i Tom je odlučio da ostavi prvu suprugu. 1987. razvod je bio finaliziran, a Tom i Rita stali su pred oltar 30. aprila 1998. godine.

Neobična ljubavna priča Mišel Fajfer: Poznata glumica otkrila tajne 25 godina dugog braka! (FOTO)

foto: Profimedia

On je nosio crno odelo, a ona kratku belu venčanicu s peplumom i volanima, kao i bele najlonke.

"Uspeh naše veze leži u dobrom tajmingu, zrelosti i obostranom pristanku na intiman odnos", izjavio je Tom na kauču Opre Vinfri 2001. godine.

"Suprugu smatram svojom ljubavnicom, i imamo posebnu vezu koja je puno snažnija od pojmova žena, devojka, majka".

Objasnio je i da se, kao svi parovi, i oni moraju da se suočavaju s raznim nedaćama, ali i kako njihov brak leži na dobrim temeljima, i ti problemi rešavaju se prirodno.

Najlepša ljubavna priča u Holivudu: Prava ljubav ne zna za prepreke! (FOTO)

foto: Profimedia

"Mi smo i najbolji prijatelji. I danas se smejemo u dva ujutro kao i na početku, a svađamo se sve manje i manje", rekao je Tom o odnosu sa suprugom s kojom ima dva sina, Četa i Trumana.

Kad je 2004. dobio Oskara za film 'Philadelphia', prvo se okrenuo prema Riti da bi joj dao velik poljubac, a kasnije je izjavio da mu upravo njihov odnos pomaže da shvati ljudsku psihu i razvije likove koje glumi u filmovima, piše E! News.

"Žena s kojom delim život svaki dan mi pokazuje šta znači ljubav", rekao je godinu kasnije, kad ga je na dodeli nagrada dočekao Oskar za film "Forrest Gump".

Potpuno nesvakidašnja ljubavna priča oskarovke i slavnog reditelja: Pobili sve predrasude, opstali zajedno 34 godine! (FOTO)

foto: Profimedia

2015. godine, Rita se borila s rakom dojke koji joj je, srećom, bio rano dijagnostifikovan, ali se prema savetu doktora podvrgnula dvostrukoj mastektomiji. Izjavila je da je uz pomoć supruga i velike podrške porodice i prijatelja lakše prošla kroz to teško životno razdoblje.

"Nikad ne znaš kako će suprug da reaguje u takvoj situaciji. Bila sam oduševljena brigom koju mi je pružio. To je bilo prirodno, ali jako intimno razdoblje".

Ljubavna priča Barbre Strejsend i Džejmsa Brolina: On je jedan od retkih koje je zavela iskrenost! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ljudi znaju da kažu: 'Joj, sigurno je teško ostati u braku u svetu šoubiznisa!', ali ja mislim da je jednako teško biti u braku bilo gde. Ali ako se oženiš za pravu osobu, možda bi moglo da uspe...", izjavio jeTom Henks za Mirror.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs