pogledajte

Najglamurozniji par na Kapriju: Ovako letuju Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez! (FOTO)

I zanosna Dženifer Lopez stigla je u Italiju, gde s dečkom Aleksom uživa u tipičnim turističkim radostima - romantičnim šetnjama, šopingu i isprobavanju lokalne hrane.

Vip priča
09:15h Autor:
Najglamurozniji par na Kapriju: Ovako letuju Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez! (FOTO)
Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

Slavne osobe ove se godine ne mogu da se zasite predivne Italije, u kojoj u ovom trenutku boravi nekoliko slavnih lica, na veliko zadovoljstvo tamošnjih stanovnika.

Uz Leonarda Di Kaprija koji istražuje Italiju s devojkom Kamilom Moron, i Džejmija Dornana koji je sa suprugom stigao u Nerano, italijanski obožavatelji pevačice Dženifer Lopez već nekoliko dana slave jer znaju da bi u svakodnevnoj šetnji mogli da nabasaju na divu!

Magični Kapri: Italijansko ostrvo na kojem vlada čista lepota!

A post shared by JLo Love (@jlo.glow_) on

Naime, 49-godišnja zvezda s dečkom Aleksom Rodrigezom stigla je na Kapri, a za razliku od mnogih zvezda koje s jahte retko silaze, pevačica i sportista odlučili su da istraže svaki kutak.

Dženifer Lopez nam je rastopila srce: Obratila se nepoznatoj devojčici i dala joj izvrsnu lekciju o životu! (VIDEO)

A post shared by JLO (@jlopez.queen) on

Atraktivan par viđen je u opuštenoj šetnji ostrvom, a turisti su uspeli da ih snime i kako biraju sveže voće za jahtu. Poznato je da Aleks i Dženifer strogo paze na ishranu - u jednom je intervjuu slavna pevačica je čak izjavila da decenijama nije pojela tortu.

Neprepoznatljiva: Fotografija 18-godišnje Dženifer Lopez otkriva koliko se diva promenila! (FOTO)

A post shared by Jennifer Lopez (@mybaelopez) on

Život ispunjava drugim 'slatkim trenucima' poput šopinga, kojem se prepustila i na Kapriju gde je odlučila da isproba nekoliko pari italijanskih cipela.

Najlepša ostrva u Evropi: Prirodne lepote, plaže, sjajna hrana, garantovano uživanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Dok je Dženifer isprobavala visoke i niske sandale, Aleks je udobno zavaljen u fotelju uživao u pogledu na svoju dragu, i tu i tamo komentarisao njene modne favorite.

Mali primorski gradovi Italije su idealna letnja destinacija!

foto: Profimedia

Za obilazak s dečkom Dženifer je obukla čipkastu haljinu brenda Dolče&Gabana uz bež platforme i Šanel torbu, dok je Aleks izgledao zgodno u beloj majici s dugim rukavima i pantalonama.

foto: Profimedia

Izgleda da je bela boja ove sezone omiljena zgodnoj majci blizanaca jer je i za boravak u Italiji izabrala prelepu haljinu u toj boji.

Tri moćna izdanja Dženifer Lopez: Ona i dalje diktira trendove! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs