obavezno pročitajte

Dženifer Aniston dala najiskreniji intervju u svojoj karijeri: Niko ne zna kroz šta sam sve prošla! (FOTO)

U novom broju magazina "InStyle" glumica Dženifer Aniston potpuno je razotkrila svoje emocije – govorila je o braku, napisima o trudnoći i seksizmu s kojim se kroz svoju karijeru susretala.

Vip priča
Autor:
Dženifer Aniston dala najiskreniji intervju u svojoj karijeri: Niko ne zna kroz šta sam sve prošla! (FOTO)
Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Glumica koju svi pamte po ulozi Rejčel iz serije "Prijatelji" dala je jedan od svojih najiskrenijih intervjua i to jednoj od najbližih prijateljica. Naime, intervjuisala ju je Moli Meknerni, supruga komičara i voditelja Džimija Kimela s kojima je 49-godišnja glumica već godinama prijateljica.

U potpuno razotkrivajućem intervjuu Dženifer je otkrila da joj, iako bi za nekoliko dana slavili treću godišnjicu braka, srce nakon razvoda od glumca Džastina Teroa (46) nije slomljeno i da je naslutila da su se medicinski problemi našli između nje i njene želje da ima decu, ali se osvrnula i na natpise u medijima koji je posebno ljute.

- Sve je to ludo. Piše se da "Džen ne može da zadrži muškarca", "Džen ne želi da ima decu jer je sebična i posvećena karijeri" ili, pak, da mi je srce slomljeno.

Kao prvo, i sa svim dužnim poštovanjem, srce mi nije slomljeno – izjavila je Dženifer koja je početkom ove godine otkrila da se ona i Džastin razvode. Iza sebe već ima razvod s Bredom Pitom, ali i propale veze s glumcem Vinson Vonom i muzičarem Džonom Mejerom.

- A drugo je da su sve to bezobzirne pretpostavke. Niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata – dodala je glumica, koja je često bila kritikovana što nema decu pa čak i poređena sa Anđelinom Džoli, drugom, sada već bivšom, suprugom Breda Pita koja ima šestoro dece.

- Niko ne razmišlja koliko je to osetljivo pitanje za partnera i mene. Ne znaju kroz šta sam sve prošla, medicinski i emocionalno. Žene su pod velikim pritiskom da moraju da budu majke, a ako nisu onda se smatraju oštećenom robom. Možda moja svrha na ovoj planeti nije da se razmnožavam. Možda sam predodređena za druge stvari – izjavila je Dženifer i dala naslutiti kako nije postala majka zato jer nije želela, već zato što nije mogla.

Slavna glumica, koja trenutno u italijanskom Portofinu snima novi film, se osvrnula i na natpise koje često možemo videti u medijima.

- Kada raskine holivudski par, o ženama se piše da su ostavljene same i tužne. One su neuspešne. Ali danas se na većinu naslova mogu samo nasmejati jer postaju sve više i više apsurdni. Pretpostavljam da „hrane“ neku potrebu koju javnost ima, ali fokusiram se na svoj rad, svoje prijatelje i na to kako da učinim svet boljim mestom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs