U svađi

Najskandalozniji razvod se nastavlja: Dva puta ga je ošamarila, bila je pijana i agresivna!

Od ljubavi do mržnje

Celebrities 02.08.2018. - 11:26h Autor: B92.net
Foto: Profimedia

Glumac Džoni Dep će se ponovo naći na sudu. Ovog puta sa predstavnicima britanskog lista San, koga tuži zbog toga što su ga u jednom svom tekstu nazvali "zlostavljačem žena".

 

Depovi advokati u tužbi navode da nije istina da je njihov klijent zlostavljač, kao ni da optužbe njegove bivše supruge Amber Herd, da ju je on napao, nisu tačne. Štaviše, Depova odbrana tvrdi da je Amber njega fizički napala.

 

Ova žena ne stari: Ima 49 godina, savršenu liniju i tako mladalački izgleda! (FOTO)


Prethodno je, tokom brakorazvodne parnice, Amber optužila Džonija da joj je bacio mobilni telefon u lice tokom jedne svađe.

"Policajci, koji su došli, nisu videli nikakve modrice na njoj, a kad su je pitali šta se zapravo dogodilo, ona je odgovorila: 'Ništa.' Iako je prethodno u telefon vikala: 'Prestani da me biješ, Džoni', kada je obezbeđenje ušlo u sobu, mogli su da vide da je optuženi ne tuče, već da stoje na različitim stranama sobe", navodi se novoj tužbi.

Iako ove tvrdnje Amber Herd i njeni advokati demantuju, Džoni Dep ide još dalje i svoju bivšu dragu optužuje da je ona njega fizički napala.

foto: Profimedia

"Stigao je na njenu rođendansku proslavu sa dva sata zakašnjenja. Kada su došli kući, počela je da ga kritikuje. Džoni nije bio pod dejstvom alkohola ili droge, dok je ona celo veče pila. Postala je agresivna i nasilna, pa ga je dva puta ošamarila. Uhvatio ju je za ruke i bacio na krevet da bi se odbranio. Onda ju je obavestio da odlazi i da ona ne bi trebalo da krene za njim", navodi se u sudskim dokumentima.

Džoni Dep i Amber Herd su se upoznali 2011. godine, na snimanju filma "Dnevnik opijanja" (The Rum Diary). Venčali su se 2015, a Amber je podnela zahtev za razvod braka u maju 2016. godine.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...