DESETOGODIŠNJA MEZIMICA

Džesika Alba sa svojom ćerkom šeta po Milanu: Svi se slažu u jednom - ista majka! (FOTO)

Italijanska modna prestonica je destinacija koju je glumica i preduzetnica Džesika Alba odabrala za putovanje s desetogodišnjom Onor koja je prava mamina kopija.

Vip priča
10:26h Autor:
Džesika Alba sa svojom ćerkom  šeta po Milanu: Svi se slažu u jednom - ista majka! (FOTO)
Džesika Alba, Foto: Profimedia

Glumica i predizetnica Džesika Alba odlučila je da izdvoji vreme samo za svoju desetogodišnju ćerku Onor. Mama i ćerka viđene su kako uživaju u Milanu, italijanskoj modnoj prestonici, gde su uživale u šetnjama gradom, ali i u šopingu. Osim što je očigledno da je već sada Onor prava mamina kopija, desetogodišnjakinja je već razvila i stil vrlo sličan majčinom.

foto: Profimedia

Džesika Alba je prošetala Milanom u ležernoj kombinaciji kakvu često viđamo na gradskim ulicama: široke pantalone, bela majica i sivi sako bili su njen odbir, a sve je "začinila" belim zatvorenim papučama koje su nekima pravi hit, dok ih drugi izbegavaju u širokom luku. Mnogo upečatljivije komade ipak je nosila njena ćerka koja je pažnju privlačila i s neobičnom frizurom. Ružičasti vrhovi njene kose došli su do izražaja zahvaljujući tamnoj kombinaciji sastavljenoj od kariranog, smeđeg kombinezona, crnog sakoa i patika.

foto: Profimedia

37-godišnjoj mami i njenoj mezimici nisu se pridružili sedmogodišnja ćerka Heven niti sedmomesečni sin Hejs, a u šopingu u Milanu nije viđen ni suprug i otac Keš Voren. U Milano će kroz nekoliko nedelja stići modna elita na Nedelju mode pa su Džesika i Onor izbegle pompu i stigle u pravo vreme na kratki odmor u Italiju.

Džesika Alba prošetala 3 stajlinga u jednom danu: Savršeno skockana mama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs