pogledajte

Džesika Alba prošetala 3 stajlinga u jednom danu: Savršeno skockana mama! (FOTO)

Džesika Alba je jedna od najbolje obučenih glumica u Holivudu pa ne čudi da njeni stajlinzi insirišu brojne zaljubljenice u modu širom sveta

Moda
Autor:
Džesika Alba prošetala 3 stajlinga u jednom danu: Savršeno skockana mama! (FOTO)
Džesika Alba, Foto: Profimedia

Glumica koja se bacila u preduzetničke vode, nikad nije slepo robovala trendovima, a sve što nosi savršeno se uklapa u njen ženstveni, ali mladalački stil.

Po mnogima neokrunjena kraljica ulične mode ponovo je dokazala da modu ima u malom prstu prošetavši u istom danu tri ležerne kombinacije u kojima je izgledala bez greške.

Modni test: Otkrijte da li vaš stil više podseća na Kejt Midlton ili Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Ova stajliš mama troje djece sa zavidnom lakoćom slaže stajlinge pa je pametno uparila sako s farmericama širih nogavica s trendi smeđim sandalama inspirisane ludim 70-im, a ispod je nosila običnu majicu sa zanimljivim printom.

Iste je farmerice zatim iskombinovala sa sivim kockastim sakoom i belim patikama ležerno prebacivši svetlo roze džemper preko ramena.

Prvo opušteno izdanje Megan Markl od udaje: Letnji stil za desetku! (FOTO)

foto: Profimedia

Ni 37-godišnja glumica koja se samo dva meseca nakon porođaja na setu u ulozi zaposlene majke Nensi Mekena u detektivskoj seriji 'Bad Boys', nije odolela velikom ovogodišnjem trendu - kombinezonu koji je nosila s upečatljivim crvenim sandalama, začinivši outfit belom torbicom.

Sportski stil Ivanke Tramp: Opušteno izdanje u haljini od 2.200 dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna glumica koja je rodila sina početkom januara ove godine, nije preterivala ni s šminkom, a ležerna mladalačka frizura i velike okrugle minđiše, savršeno su se ukopili u ovaj opušteni dnevni look.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs