Idealna kombinacija

Prvo opušteno izdanje Megan Markl od udaje: Letnji stil za desetku! (FOTO)

Nakon što se nedavno pridružila princu Hariju i kraljici Elizabeti na prijemu u Bakingemskoj palati i za tu priliku obukla bledo ružičastu Pradinu haljinu, Megan je uočena u još jednoj besprekornoj, ali mnogo opuštenijoj modnoj kombinaciji

Moda
21:20h Autor:
Prvo opušteno izdanje Megan Markl od udaje: Letnji stil za desetku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je gledala princa Harija i svog devera, princa Vilijama dok su igrali polo. Pridružila joj se bliska prijateljica Serena Vilijams, kao i njen suprug Aleksis Ohanijan. U fokus je, kao i svaki put do sada, došlo šta je Megan Markl obukla za pojavljivanje u javnosti. Za tu priliku je odabrala dugu, bez rukava Šošana Gras haljinu belo smeđeg pepito dezena, beli šešir i kožne ravne Sara Flint sandale.

foto: Profimedia

Iako je savršena hodajuća reklama za brojne dizajnere, Megan i Hari do sada su sami finansirali impresivan ormar. Kraljevska biografkinja Kejti Nikol kaže da više nije tako:

Princ Čarls obožava svoju snaju: Evo kakav je nadimak dao Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

"Sada kada je postala deo kraljevske porodice, vojvoda od Saseksa pokriva troškove kraljevskog ormara Megan Markl. Trošak, je smatra Nikol, opravdan jer: "Meghan je sada predstavnik kraljevske porodice. Pogledajte samo kako je osvojila javnost oko venčanja, a to je vredelo svaki peni."

foto: Profimedia

Megan, već se zna, ima stila i zna da kombinuje, i to ne samo ludački skupe dizajnerske komade o kojima obični smrtnici mogu samo da sanjaju, nego i haljine, torbe i cipele po pristupačnijim ili bar srednjim cenama.

Kraljica ništa ne prepušta slučaju: Evo šta je naredila Megan Markl da uradi u narednih 6 meseci! (FOTO)

foto: Profimedia

Sve što Megan obuče se pozlati. Ili proda za četvorostruku cifru na Ibeju. Sličan efekat je imala i Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, ali stručnjaci tvrde da je javnost još sklonija simpatičnoj Megan.

Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs