Detalji biografije

Nova biografija o Megan i Hariju uskoro izlazi. Slavni par besan: Nismo rekli ništa od toga što je napisano!

Svi su pričali kako Megan jedva čeka da izađe nova biografija, ali kada ona govori protv nje, vojvotkinja se ogradila

Celebrities
Autor:
Nova biografija o Megan i Hariju uskoro izlazi. Slavni par besan: Nismo rekli ništa od toga što je napisano!
Foto: Profimedia

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl, izjavili su kako nikad nisu dali intervju za biografiju koja uskoro izlazi.

Knjiga pod nazivom "Pronalazak slobode" trebala bi biti objavljena u avgustu, a očekuje se da će rasvetliti brojna nagađanja o princu Hariju i Megan Markl tokom njihovog života na kraljevskom dvoru, kao i njihove frustracije zbog palate i medija, javili su lokalni mediji.

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu intervjuisani i nisu dali doprinos knjizi "Pronalazak slobode", rekao je glasnogovornik para u izjavi.

"Ova knjiga se temelji na vlastitim iskustvima autora kao članova kraljevske službe za medije i vlastitom nezavisnom izveštavanju", dodaje se u saopštenju.

Očekuje se da će knjiga, čiji su autori Karolajn Durand i Omid Skobi, detaljno opisati osećanja para o tome kako ih kraljevska institucija nije podržala, prema časopisu Telegraf.

Časopis Tajms citirao je odlomke iz knjige koji sugerišu svađu među članovima porodice. Hari veruje da neki od njegovih rođaka ne vole Megan, a drugi smatraju da je popularnost bračnog para trebalo "obuzdati".

Novine su navele da je Megan kritiku tabloida opisala kao "smrt od hiljadu posekotina".

Prema pisanju Telegrafa, knjiga predstavlja Harija i Megan kao ometajuće snage sposobne da modernizuju monarhiju, ali su ih obeshrabrivali moćnici iz senke i neprijateljski nastrojeni mediji koji prate njihov privatni život.

San piše kako biografija otkriva i da su Hari i Megan bili besni što su u senici starijih kraljevskih članova Čarlsa i Vilijama. Jedan zaposleni iz Palate opisao je princa i vojvotkinju kao "treći točak porodice". Knjiga takođe otkriva kako su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili ogorčeni jer im je zabranjeno osnivanje vlaste kancelarije u Vindzoru. Tvrdili su da su žrtve, piše San.

Autori tvrde kako se bez nezahvalnog para rasplamsao kada su kraljica i princ Čarls odbili da se povinuju njihovom zahtevu za promenom, a odnosi su dodatno pogoršani nakon najave Megzita.

Harijeva želja za promenom dogodila se tokom božićnih i novogodišnji praznika koje su on i Megan proveli u Kanadi.

Hari je navodno rekao prijatelju: "Ne treba mi filmski trenutak kad izađemo iz automobila i mahnemo stotinama fotografa pre nego što uđemo u zgradu".

Biografija otkriva da je "devastirana" kraljica pristala da par napusti kraljevsku porodicu i odseli se u Kanadu. Najveće razočarenje usledilo je kada su Hariju oduzeta njegova počasna vojna imenovanja.

Par i njihov 14-mesečni sin Arči sada žive u Los Anđelesu nakon što su u martu odustali od kraljevskih uloga kako bi počeli novu karijeru. U januaru su objavili da planiraju da vode samostalniji život koji će sami financsirati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs