Da li vam se dopada?

Kraljica joj ovo neće oprostiti: Megan Markl prošetala Londonom u potpuno opuštenom izdanju! (FOTO)

Novopečena britanska vojvotkinja pojavila se nenajavljeno u javnosti – i to u prilično zanimljivom stajlingu

Moda
Autor:
Kraljica joj ovo neće oprostiti: Megan Markl prošetala Londonom u potpuno opuštenom izdanju! (FOTO)
Foto: EPA / Andy Rain

Megan Markl je za ručak u restoranu s direktorom komunikacija Kensingtonske palate Kristijanom Džounsom odabrala neočekivano ležeran stajling.

Iako je u protekloj godini potrošila vrtoglav iznos za odeću, procenjuje se čak 400 hiljada funti, Megan Markl je, za razliku od svoje jetrve i buduće britanske kraljice Kejt Midlton u retkim prilikama svoje skupe stajlinge "razbijala" jeftinim komadima odeće.

Vilijam nije mogao da skine pogled sa nje: Ovako je Kejt Midlton zavela princa! (FOTO)

No budući da britanski mediji pomno prate svaki njen korak i seciraju garderobu, a medeni mesec sa sedmom silom se završio, pa je sve češće suočena s kritikama, lepa Amerikanka posegnula je dobro prokušanom metodom svoje jetrve i prigrlila jeftinije komade odeće.

Prvo se pojavila pre nekoliko dana u javnosti u Armanijevom kaputu ispod kojeg je nosila haljinu iz linije za buduće mame poznatog švedskog modnog brenda čija cena iznosi oko 4000 dinara.

Zbog jučerašnje kombinacije svi se dive Megan Markl: Iza nje se krije samo još jedan trik! (FOTO)

Iako je tog istog dana uveče zablistala u večernjoj haljini vrtoglavog iznosa svog dobrog prijatelja dizajnera Rolanda Moreta za radni ručak odabrala je opet jedan jeftin komad.

Žena bez trunke originalnosti: Megan Markl u još jednoj kopiji! (FOTO)

Megan je pri izlasku iz restorana snimljena u farmerkama koje su pocepane na kolenima, a reč je o modelu, takođe iz linije za buduće mame s potpisom pristupačnog, a cena im iznosi oko 4000 dinara na sniženju.

Potpuno nesvakidašnja kombinacija boja: Novo pojavljivanje Megan Markl nosi snažnu poruku! (FOTO)

Uz podvrnute farmerke nosila je štikle u bež nijansi od brušene kože s potpisom Stjuarta Vajcmana i veliku torbu londonskog brenda Malberi koju već nosi godinama. Izgled je zaokružila tamno plavim kaputom koji je prekrio trudnički stomak i klasičnim zlatnim sunčanim naočarima.

Udobnost na prvom mestu: Ni Kejt Midlton nije odolela popularnim čizmama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs