Kraljevska dužnost

Potpuno nesvakidašnja kombinacija boja: Novo pojavljivanje Megan Markl nosi snažnu poruku! (FOTO)

Ovakav kaput 37-godišnja vojvotkinja ima i u bež boji, a prvi put ga je nosila za prvi Božić koji je provela s kraljevskom porodicom 2017. godine.

Moda
Autor:
Potpuno nesvakidašnja kombinacija boja: Novo pojavljivanje Megan Markl nosi snažnu poruku! (FOTO)
Foto: EPA / Nigel Roddis

Vojvotkinja Megan Markl sa suprugom, princem Harijem posetila je grad Birkenhed. Kraljevski par je posetio nekoliko lokalnih organizacija koje pomažu stanovništvu, a za tu priliku Megan je obukla nesvakidašnju kombinaciju boja.

Naizgled obična kombinacija: Megan Markl iznenadila izborom cipela! (FOTO)

foto: EPA / Nigel Roddis

Stajling u ljubičastoj i crvenoj boji bio je izbor Megan Markl za posetu britanskom gradu Birkenhedu. Elegantnu ljubičastu haljinu s šlicem brenda Babaton by Aritzia kombinovala je uz kaput žarkocrvene boje kanadskog brenda Sentaler i uz crvene štikle, a dodala je i malo smeđe u obliku torbice s potpisom Gabrijele Harst.

Prvo pojavljivanje u 2019. godini: Kejt Midlton pokazala kako biti šik i na minusu! (FOTO)

foto: EPA / Nigel Roddis

Ovakav kaput 37-godišnja vojvotkinja ima i u bež boji, a prvi put ga je nosila za prvi Božić koji je provela s kraljevskom porodicom 2017. godine. Kombinacija ljubičaste i crvene boje ne viđa se često, a zapravo jako dobro izgleda. I crvena i ljubičasta su jake boje, a ljubičasta je zapravo mešavina crvene i plave, odnosno kombinuje stabilnost plave i energiju crvene boje.

Prva fotografija novog doma Megan i Harija: Ovo definitivno niko nije očekivao! (FOTO)

foto: EPA / Nigel Roddis

Čini se da nije slučajnost da je Megan Markl izabrala baš ljubičastu haljinu jer ta boja simbolizuje plemstvo, kraljevstvo, moć, plemenitost, obilje i ambicije.

Uz ljubičastu se takođe povezuju mudrost, dostojanstvo, nezavisnost, kreativnost, tajanstvenost i čarolija. Crvena privlači pažnju najviše od svih boja, a simbolizuje energiju, strast, život i ljubav.

Kraljica Elizabeta uvodi sankcije: Neće više da toleriše Megan i Kejt! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs