Moderna i po hladnoći

Prvo pojavljivanje u 2019. godini: Kejt Midlton pokazala kako biti šik i na minusu! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža nosila je svetlo plavi Ketrin Voker kaput koji je kombinovala sa rajfom u istoj nijansi

Moda
Autor:
Prvo pojavljivanje u 2019. godini: Kejt Midlton pokazala kako biti šik i na minusu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poslednji put u prethodnoj godini Kejt Midlton se pojavila na božićnoj misi u Sandringamu. Tada je javnost oduševila izborom klasičnog kaputa, ali je to ipak bilo u drugom planu budući da su svi tada pričali o njenom odnosu sa Megan Markl.

Neočekivan izbor: Melanija Tramp odlučila da prekine novogodišnju modnu tradiciju! (FOTO)

foto: AP / Frank Augstein

Za svoje prvo pojavljivanje u javnosti u ovoj godini Kejt je odabrala skoro identičnu kombinaciju samo u plavoj boji. Vojvotkinja od Kembridža nosila je svetlo plavi Ketrin Voker kaput koji je kombinovala sa rajfom u istoj nijansi.

Još jedna beba u kraljevskoj porodici: Kejt Midlton opet trudna?! (FOTO)

Ova poseta crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringamu, zajedno sa princom Vilijamom, bila je iznenadno pojavljiavanje vojvotkinje budući da nigde nije bilo najavljeno, a prvi službeni događaj ove godine trebalo je da bude upravo pojavljivanje princa Vilijama i to u sredu.

Nije onako kako mediji govore: Zajednička prijateljica Megan Markl i princa Harija otkrila šta se zapravo događa između njih!

Ovaj kaput, koji je privukao dosta pažnje, Kejt nije obukla prvi put. Naime, već smo imali priliku da je vidimo u ovom izdanju u službenoj poseti Norveškoj dok je još bila trudna sa princom Luisom.

Porodični odmor: Pipa Midlton pokazala dvomesečnog sina i savršenu figuru! (FOTO)

Takođe, Kejt Midlton smo više puta imali priliku da vidimo sa rajfom koji se ove sezone vraća na velika vrata pa ćemo imati priliku često da ga viđamo tokom ove godine.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs