Četvrto dete

Još jedna beba u kraljevskoj porodici: Kejt Midlton opet trudna?! (FOTO)

Osim bebe Haria i Megan koja će stići na proleće, šuška se da je na putu i još jedno kraljevsko dete

Šuška se
Autor:
Još jedna beba u kraljevskoj porodici: Kejt Midlton opet trudna?! (FOTO)
Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Britanska kraljevska porodica poslednjih godina naglo se širi. U aprilu prošle godine Kejt je rodila princa Luisa, a onda je, pred kraj godine i Megan Markl najavila svoju trudnoću. Dete Harja i Megan stići se na proleće, a sada se šuška da u kraljevsku porodicu stiže i još jedna prinova.

Nije onako kako mediji govore: Zajednička prijateljica Megan Markl i princa Harija otkrila šta se zapravo događa između njih!

foto: Profimedia

Na kraju prošle godine na kraljevskom dvoru je počelo da se šuška da Kejt Midlton čeka četvrto dete. Kraljevska porodica tu vest još uvek nije potvrdila, ali čudno je to što još uvek nisu ni demantovali vest. Kada je neka vest lažna, porodica se obično pobrine da glasine brzo budu utišane.

Porodični odmor: Pipa Midlton pokazala dvomesečnog sina i savršenu figuru! (FOTO)

Kejt i Vilijam već imaju troje dece - princa Džordža (5), princezu Šarlot (3) i osmomesečnog princa Luisa, a britanski portali prenose da je izvor blizak porodici izjavio da je Kejt rekla da želi "barem troje dece". Vojvotkinja od Kembridža se poslednji put u javnosti pojavila na božićnoj misi, a njena vitka figura nikako nije odavala znakove trudnoće.

Snimak je otkrio sve: Megan Markl jeste u svađi, ali ne sa Kejt Midlton! (FOTO, VIDEO)

foto: AP / Frank Augstein

Ipak, možda je upravo u tome ključ. Naime, u prve tri trudnoće, Kejt je patila od trudničke hiperemeze - reč je o stanju koje podrazumeva teške mučinine i povraćanje, a u ekstremnim slučajevima trudnice budu hospitalizovane. Osim toga, trudnička hiperemeza izaziva dehidraciju, poremećaj elektrolita, a logična posledica je i mršavljenje. Upravo zbog toga je Kejt na počecima svoje tri dosadašnje trudnoće izgledala vidno mršavije i oslabljeno.

Morao je ovoga da se odrekne: Megan Markl uvela nova pravila za princa Harija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs