zabranila mu neke stvari

Morao je ovoga da se odrekne: Megan Markl uvela nova pravila za princa Harija!

Nakon što je na insistiranje Vojvotkinje od Saseksa, princ Hari preskočio tradicionalni porodični lov, u javnost je procurilo da je mu je uvela još neke restrikcije

Celebrities
11:26h Autor:
Morao je ovoga da se odrekne: Megan Markl uvela nova pravila za princa Harija!
Foto: Profimedia

Megan Markl je udajom sa princa Harija u kraljevsku porodicu donela mnogo promena, a pokazala je i veliki uticaj na svog supruga.

Naime, prema tvrdnji izvora bliskog kraljevskom paru,bivša glumica ga je uverila da se tokom njene trudnoće solidarizuje njom i prestane da konzumira alkohol, čaj i kafu. Umesto toga, kako prenosi Mirror, Hari je počeo da pije prirodnu mineralnu vodu, a s obzirom na to da je nekad bio veliki parti manijak, za njega je to velika promena.

Princ Hari i Megan Markl izabrali kumove za dete: Ovo se još nije desilo u kraljevskoj porodici! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ovo je bilo postignuće ako uzmete u obzir da je Hari partijao od tinejdžerskih dana. Nikad nije bio na miru, uvek je tražio nova uzbuđenja. Danas možda nije najzabavniji gost na proslavama, vidi se da je smireniji i opušteniji", objasnio je izvor.

Njegovi prijatelji tvrde da je Hari puno srećniji otkako mu je Megan ušla u život.

"Pokazala mu je da se može i drugačije živeti, a njemu se takav način života svideo. Počeo je zdravo da se hrani, vežba i više ne truje svoje telo alkoholom. Puno je srećniji", tvrde oni.

Šokirani ponašanjem vojvotkinje: Megan Markl razbesenela i Viktoriju Bekam! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs