Pokušava da zaradi

Sestra Dejvida Bekama u dugovima: Prodaje odeću na internetu kako bi preživela! (FOTO)

Čini se da su Bekamu dozlogrdili konstantni problemi starije sestre, kojoj je već pomagao nekoliko puta, ali ona svaki put iznova zapadne u nove finansijske probleme

Vip priča
Autor:
Sestra Dejvida Bekama u dugovima: Prodaje odeću na internetu kako bi preživela! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako joj je brat slavni fudbaler, čije se bogatstvo procenjuje na 339 miliona funti, Lin Bekam-Brigs našla se u teškim, finansijskim problemima, a barem deo novca odlučila je da skupi rasprodajući ponajviše dečje stvari putem svog Fejsbuk profila.

Bivša radnica na recepciji, 47-godišnja Lin Bekam-Brigs, starija sestra slavnog fudbalera Dejvida Bekama rasprodaje polovnu dečju odeću, iznošene kopačke, ćebad za bebe, pa čak i rernu i sve to za nekoliko funti.

Ovakvu je retko viđamo: Hrabro izdanje Viktorije Bekam! (FOTO)

Britanski mediji otkrili su, nakon što je Bekam organizovao novogodišnju zabavu na koju je potrošio oko 30 hiljada funti, njegova sestra finansijski i ne stoji baš najbolje, a mnogi se pitaju zašto joj slavni brat ne pomogne, budući da se njegovo bogatstvo procenjuje na neverovatnih 339 miliona funti.

No, čini se da su Bekamu dozlogrdili konstantni problemi starije sestre, kojoj je već pomagao nekoliko puta, ali ona svaki put iznova zapadne u nove finansijske probleme. Tako joj je pre gotovo 10 godina kupio kuću za 250 hiljada funti, a koja se danas procenjuje na oko 470 hiljada.

Inače, Lin se 1999. godine udala za Kolina Everija, s kojim ima troje dece, a venčanju je prisustvovao i Dejvid Bekam bez supruge Viktorije. Par se rastao 2011, a nakon toga je Lin Bekam-Brigs svoju venčanicu prodala preko Ibeja za samo 5,50 funti.

Utučena: Viktorija Bekam 2 dana plakala kao kiša kada je čula šta je Dejvid izjavio o njihovom braku!

Ubrzo nakon toga pronašla je novog partnera Kevina Brigsa, koji je potom završio u zatvoru, a ona je morala da nastavi s prodajom porodičnih stvari, uključujući i automobil, kako bi prikupila 900 funti. U to vreme njene postupke je opravdao i bliski prijatelj:

Dejvid Bekam progovorio o braku s Viktorijom i ponovo pokrenuo glasine o razvodu: Odnos sa njom je težak posao! (FOTO)

Lin sa drugim suprugom
Lin sa drugim suprugomfoto: Profimedia

"Lin nema posao i pokušava da se brine o deci što je bolje moguće. Pokušava da prikupi novac na bilo koji način, stoga prodaje sve što ima neku vrednost".

O svemu što se događa sa starijom sestrom, Dejvid Bekam se još uvek nije oglasio.

Viktorija Bekam o krizi u braku: Shvatili smo da smo mnogo jači zajedno nego kao pojedinci! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs