Bankrotirala

Ostala bez svega: Ćerka kralja rokenrola potrošila celo nasledstvo, završila je na sudu! (FOTO)

Nije bila svesna koliko troši

Šuška se
09:27h Autor:
Ostala bez svega: Ćerka kralja rokenrola potrošila celo nasledstvo, završila je na sudu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prema novim sudskim dokumentima, koje poseduje Dejli Mejl, 50-godišnja Liza Meri Prisli je optužila da ju je Beri Sigel godinama uveravao da su njene finansije "na sigurnom i u dobrom stanju", a prava je istina da je zahvaljujući njegovim lošim odlukama i investicijama, fond od 100 miliona dolara sveo na tek 14 hiljada dolara, uključujući i ulaganje u kompaniju koja je imala licencu za "Američkog idola", a koja je bankrotirala nakon kraja emitovanja 2016. godine.

U papirima stoji kako su Sigel i njegova firma naplatili od nje 4,9 miliona dolara kako bi upravljali fondom od 100 miliona dolara, što je bio zapravo iznos za godišnju platu od 700 hiljada dolara.

Nakon 40 godina Elvisova Prisila izašla iz sajentologije: Dosta mi je, ne mogu više! (FOTO)

"Da je Sigel prikazao pravo financijsko stanje Prislijevoj, kao i ograničio trošenje priliva u fond, ona bi danas živela vrlo lepim životom s godišnjim budžetom, nakon odbijanja poreza, od milion i po do dva miliona dolara. Na ovaj budžet Sigelov 'paket naknade' bi iznosio između 40 i 50 odsto njeno godišnjeg proračuna nakon poreza, iznos na koji definitivno ne bi pristala da je bila svesna pravog finansijskog stanja."

Uz sve to optužuje Sigela zbog likvidacije prihoda fonda nakon što je njena investicija u "meričkog idola" neslavno propala, zbog čega se nije prilagodila novom načinu života, navodeći kako je na njegovu preporuku potrošila dupli iznos godišnjeg doprinosa.

Šta je Prisila uzela Elvisu: Brakorazvodni dokumenti otkrili šokantne tajne!

foto: Profimedia

Ni Sigel njoj nije ostao dužan, pa joj je uzvratio na optužbe uz tvrdnje kako su problemi s novcem nastali zbog njenog prekomernog trošenja. Stoga putem suda traži 800 hiljada dolara naknade zbog problema koje mu je njena tužba uzrokovala u poslovanju.

Ko je ili nije u pravu, sada je sasvim svejedno, jer silnog bogatstva, koje je nasledila od svog oca, Liza Meri Prisli više nema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs