Znao je šta radi

Prisila Prisli tvrdi: Elvisova smrt nije bila slučajna! (FOTO)

"Mi iz uskog kruga smo ga upozoravali, ali ne govoriš Elvisu Prisliju šta da radi"

Vip priča
Autor:
Prisila Prisli tvrdi: Elvisova smrt nije bila slučajna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Elvis Prisli preminuo je 1977. godine s 42 godine od slučajnog predoziranja. No, njegova smrt je oduvek bila obavijena misterijom pa neki ni danas ne veruju da je stvarno mrtav.

U novom dokumentarcu o "kralju rok and rola" njegova bivša supruga Prisila Prisli (72) rekla je kako ništa nije bilo slučajno.

Elvis Prisli, najjadniji mladić na svetu: Sudbinski trenutak slomio kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Znao je šta radi. Ljudi se pitaju zašto ga niko nije upozorio na zavisnost. To nije istina. Mi iz uskog kruga smo ga upozoravali, ali ne govoriš Elvisu Prisliju šta da radi. Jednostavno to nisi mogao da uradiš. Odmah bi nas izbacio napolje. Pokušali bismo i to ne bi imalo nikakvog efekta", rekla je Prisila. U braku s Elvisom bila je od 1967. do 1973. godine, ali su ostali bliski nakon razvoda. Imaju ćerku Lisu Mari (50).

Ove izjave u novom filmu o Prisliju dolaze nakon što su prošle godine otkrivena pisma koje je muzičar slao svom menadžeru, a u kojima piše kako mu je "dosta njegovog života", pa mnogi pretpostavljaju da je bio u depresiji i razmišljao o samoubistvu.

Prisila kaže kako je početak njegove zavisnosti bio u vojsci, gde su američkim vojnicima u Nemačkoj davali tablete i drogu kako bi ostali budni.

Kako je prodavačica i stjuardesa od svoje dece napravila milionere: Prvog muža preotela Prisili Prisli! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs