obavezno pročitajte

Ćerka kralja rokenrola dužna 17 miliona dolara: Život Lize Meri Prisli ne prestaje da šokira!(FOTO)

Ćerka kralja rokenrola Elvisa Prislija je u milionslom dugu, a za sve okrivljuje svog bivšeg finansijskog menadžera. Za dug Lize Meri Prisli (50) saznalo se zbog razvoda od Majkla Lokvuda (56), koji je u toku

Vip priča
Autor:
Ćerka kralja rokenrola dužna 17 miliona dolara: Život Lize Meri Prisli ne prestaje da šokira!(FOTO)
Liza Meri Prisli, Foto: Profimedia

Na sudu je otkriveno kako je Prisli u dugu neverovatnih 16,7 miliona dolara, a za sve je saznala tek nedavno. Njen sadašnji biznis menadžer kaže da je bivši zaposleni nije pravovremeno obaveštavao o potrošnji, pa da je zato upala u dugove. U trenutku kada ga je konačno otpustila imala je 20.000 dolara na računu.

Dug se nagomilao zbog neplaćanja hipoteke za kuću u Velikoj Britaniji, što čini oko šest miliona dolara kao i zbog zbog neplaćanja kreditnih kartica.

Liza Meri je počela da otplaćuje dugove pa je rešila dug na jednoj kartici od 300.000 dolara, kao i 111.083 dolara na drugoj. Ostale su joj još dve sa oko 300.000.

Inače, nekadašnja pevačica mesečno dobija platu od 4361 dolara, a raspolaže i bogatstvom njenog oca kao i sa 100.000 dolara od raznih ulaganja.

Liza Meri Prisli je prošle godine podnela zahtev za razvod od muzičara i producenta Majkla Lokvuda nakon 11 godina braka. Zajedno imaju 9-godišnje bliznakinje Finli Aron Lav i Harper Vivijen En.

foto: Profimedia

Iako je na zahtevu navela "nepremostive razlike" kao razlog razvoda, ubrzo se saznalo da je na njegovom kompjuteru pronašla dečju pornografiju, a zbog toga protiv njega nikad nije podignuta optužnica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs