Amal Kluni prošetala dve savršene kombinacije u jednom danu: Seksi izgled za sastanak sa mužem! (FOTO)

Iako je retko viđamo u javnosti, Amal Kluni u poslednje vreme sve je aktivnija. Nakon kratkog predaha i brige oko blizanaca, lepa advokativa vratila se poslovnim obavezama, a iako je postala mama, njeni stajlinzi isto su sjajni i elegantni kao i pre trudnoće

Star look
Autor:
Amal Kluni prošetala dve savršene kombinacije u jednom danu: Seksi izgled za sastanak sa mužem! (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Supruga najvećeg holivudskog zavodnika Džordža Klunija, Amal Kluni, vratila se poslovnim obavezama, nakon što je u junu prošle godine rodila blizance Elu i Aleksandera. Uspešna 40-godišnja advokatica, koja je, pored ostalih uglednih klijenata, zastupala i osnivača VikiLiksa, Džulijana Asanžea, bivšu ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko, svaki put uspe da ostavi bez daha svojim modnim izdanjima, zbog čega redovno puni medijske strane posvećene modi.

Životna priča Amal Kluni: Pobegla od užasa rata, sreću našla kad se najmanje nadala! (FOTO)

foto: Profimedia

Od kako se vratila na posao, lepu Engleskinju libanskih korena sve češće viđamo u javnosti, a nedavno se u istom danu pojavila u dva elegantna stajlinga u njenom stilu. Lepa advokatica gotovo da i nema grešku kada je odabir odeće u pitanju ali je verna poslovnom stilu odevanja s naglaskom na ženstvenost i dozu modernog.

Kako joj uspeva, nikom nije jasno: O Amal Kluni će se opet pisati danima! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna lepotica, kojoj je pošlo od ruke da osvoji srce večnog holivudskog neženje, viđena je kako napušta svoj dom u Njujorku, a za naporan dnevni ritam lepa Amal odabrala je pripijenu midi haljinu leopard dezena, bezvremenski trend koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, bez obzira bila to haljina, torba, cipele, kaput ili nešto drugo.

Iscepane farmerke i metalik cipele: Kul izdanje Amal Kluni! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz efektnu haljinu lepotica je iskombinovala nebesko plavi kaput s krznenim okovratnikom, a celokupan stajling upotpunila je crnim Živanši salonkama na petu, velikom poslovnom torbom s potpisom modne kuće Dior, sunčanim naočarima s potpisom brenda Zanzan i decentnim minđušama brenda Vanleles.

Zanosna Amal Kluni u crvenom: Vatreno izdanje za povratak na posao! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa pravnica, koja se krajem septembra 2014. udala za Džordža Klunija u romantičnoj Veneciji, veče je rezervisala za svog dragog pa su ona i glumac odlučili da odu na večeru. Amal se za tu priliku iz dnevnog stajlinga, presvukla u nešto mladalačkije izdanje.

Amal Kluni prvi put na crvenom tepihu od porođaja: O šik mami bruji ceo svet! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz jarko žuti kaput ravnog kroja s potpisom modne kuće Lanvin, lepa pravnica iskombinovala je seksi čizme do iznad kolena u boji peska s potpisom modne kuće Balmain. Ova dva ključna komada dovoljni su sami po sebi, pa je slavna brineta smanjila doživljaj s modnim dodacima. Svoj večernji stajling Amal je začinila crnom 'clutch' torbicom i Selin minđušama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs