KRALJICE LETIZIA I SOFIJA

Kao da ništa nije bilo: Nakon skandala dve kraljice pozirale s osmehom na licu! (FOTO)

Operacija zamene proteze u kolenu, kojoj je bio podvrgnut bivši španski kralj Huan Karlos, barem je na kratko ponovo ujedinila tu kraljevsku porodicu. Nakon incidenta u javnosti, kada je aktuelna kraljica Leticija pokazala netrpeljivost prema svojoj svekrvi, bivšoj kraljici Sofiji, čini se da su dve dame izgladile svoje nesuglasice, ali pitanje je na koliko dugo

Vip priča
Autor:
Kao da ništa nije bilo: Nakon skandala dve kraljice pozirale s osmehom na licu! (FOTO)
Kraljica Leticija sa ćerkama i svekrvom, bivšom kraljicom Sofijom, Foto: Profimedia

Nije prošlo ni nedelju dana od kako se internetom proširio snimak na kojoj je itekako vidljiva netrpeljivost između dve najvažnije žene na španskom kraljevskom dvoru, a odnosi su se, barem prividno, izgladili.

Kraljica Leticija u najmodernijem komadu godine: Ovaj model svima dobro stoji! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, kraljica Leticija i njena svekrva, kraljica Sofija, snimljene su s princezama Leonorom i Sofijom, kao i kraljem Filipeom VI, ispred bolnice "La Moraleja",gde se od operacije opravlja bivši kralj Huan Karlos.

Crveno od glave do pete: Kraljica Leticija u seksi čizmama iznad kolena! (FOTO)

foto: Profimedia

Na njihovim licima nije bio vidljiv ni tračak netrpeljivosti, čak šta više, okupljenim novinarima su pozirale nasmejane, ali pre nekoliko dana bile su sve samo ne nasmejane. Na ceremoniji nakon tradicionalne uskršnje mise dogodio se mali incident, koji je, naravno, zabeležen kamerom.

Najlepša čestitka sa španskog dvora: Kralj Felipe i kraljica Leticija u prazničnom duhu! (FOTO)

foto: Profimedia

Već uobičajeno zajedničko porodično slikanje na tradicionalnom uskršnjem slavlju u katedrali u Palma de Majorci otkrilo je narušene odnose između svekrve i snaje, bivše i aktuelne kraljice od Španije. Bivša kraljica Sofija poželela je za uspomenu da se fotografiše zagrljena sa svojim unukama, princezama Leonorom i Sofijom, ali snaja joj to nije dopustila.

Kraljica Leticija, besprekorna vladarka stila: Jednim detaljem oduševila sve! (FOTO)

45-godišnja kraljica Leticija se šetala ispred fotoobjektiva, onemogućujući tako fotografima obavljanje njihovog posla, a onda se približila ćerkama i svekrvi kako bi sklonila ruku 79-godišnje bivše kraljice Sofije s ramena svoje ćerke.

Dve kraljice razmenile su ružne poglede, ali i nekoliko reči, koje se na snimku ne čuju, ali dovoljno je bilo videti da je zbog svega intervenisao kralj Filipe VI.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs