Predivno

Leticiji sve dobro stoji: Kraljica zablistala u svekrvinoj haljini iz 80-ih godina! (FOTO)

U odnosu na snahu, kraljica Sofija pre 30- godina navedeni komplet najčešće je nosila uz slojeve bisera i upečatljiv zlatni nakit

Moda
Autor:
Leticiji sve dobro stoji: Kraljica zablistala u svekrvinoj haljini iz 80-ih godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dolaskom na dodelu nagrada National Fashion Award u madridskom Museo del Traje, španska kraljica Leticija je odradila poslednji kraljevski angažman u ovoj godini.

Njeno ime je sinonim za eleganciju, ali i skromnost: Zašto se ugledamo na kraljicu Raniju! (FOTO)

foto: Profimedia

Kao jedna od najbolje obučenih dama s kraljevskih dvorova, španska kraljica Leticija je ove godine na brojnim angažmanima zablistala u odevnim komadima s potpisom renomiranih dizajnerskih imena, a novo izdanje dodele nagrada National Fashion Awards Leticiju je podstaklo da zaviri duboko u kraljevski ormar zablistavši u lepršavoj crvenoj bluzi i suknji iste boje– kompletu u vlasništvu njene svekrve, kraljice Sofije koja ga je poslednji put nosila 80-ih godina.

Hrabro, moderno i šokantno: 10 modnih momenata koji su obeležili 2018! (FOTO)

Ovom vintidž kompletu Leticija je udahnula moderan duh tako što ga je uparila sa omiljenim salonkama i minijaturnom torbicom s potpisom slavne Karoline Erere sa desenom pitonove kože.

U odnosu na snahu, kraljica Sofija pre 30- godina navedeni komplet najčešće je nosila uz slojeve bisera i upečatljiv zlatni nakit.

Prva dama u belom: Nepogrešivo praznično izdanje Melanije Tramp! (FOTO)

I dok dame s kraljevskih dvora poput britanske miljenice Kejt Midlton i bivše američke glumice Megan Markl najčešće pozajmljuju skupoceni nakit iz kraljevske kolekcije, kraljica Leticija poput švedske princeze Viktorije nije imuna na posuđivanje odevnih komada poput kompleta ili balskih haljina.

Na ovogodišnjoj svečanosti dodele Nobelovih nagrada, švedska princeza Viktorija zablistala je u prekrasnoj balskoj haljini bez bretela uz dodatak skupocene tijare.

Modni tron je njen: Najlepše odevne kombinacije Melanije Tramp u 2018! (FOTO)

Njena raskošna haljina od trobojnog satene delo je kultne italijanske dizajnerke Nine Riči, a nju je 1995. godine na istom događanju nosila njena majka, kraljica Silvia.

Kraljica Leticija je pojam elegancije: Crvena je definitivno njena boja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs