Savršen stil

Kraljica Leticija je pojam elegancije: Crvena je definitivno njena boja! (FOTO)

Španska kraljica Leticija s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje obučenih dama s kraljevskih dvorova, a njen stil je istovremeno ženstven i prefinjen ali i prepun detalja koji daju posebnost svakom njenom autfitu

Moda
Autor:
Kraljica Leticija je pojam elegancije: Crvena je definitivno njena boja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša novinarka izbrusila je svoj modni stil do savršenstva, pa ne čudi da je vrlo često u društvu najbolje obučenih žena sveta.

Najskromnija kraljica na svetu: Leticija treći put u istoj kombinaciji koja je hit ove jeseni! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica Leticija je bila pravi mamac za poglede prilikom obeležavanja 40. godišnjice španskog ustava u Madridu, a za tu priliku se odlučila za kombinaciju koja malo koga može da ostavi ravnodušnim.

Španska kraljica ovoga puta je nosila haljinu koja prati liniju tela u crvenoj boji s potpisom proslavljene dizajnerke venecuelanskih korena Karoline Erere.

Modni dvoboj: Kraljica Leticija zasenila minić prve dame Francuske! (FOTO)

foto: Profimedia

Odličan stajling upotpunila je malom torbicom od crvene brušene kože i bež salonkama.

Kosa podignuta u elegantnu punđu i neupadljiv nakit savršeno su se uklopili u ovaj šik stajling jedne od najbolje obučenih kraljica.

Kraljica Leticija u svojoj omiljenoj boji: O njenoj odevnoj kombinaciji danas svi pričaju! (FOTO)

foto: Profimedia

Zanimljivo je kako se ni Leticija ne ustručava modne reciklaže baš poput Kejt Midlton, jer je ovu crvenu haljinu već nosila ranije ove godine u septembru.

Leticiji su društvo i ovoga puta pravili članovi njene porodice kralj Felipe IV, bivši kralj Huan Karlo I i njegova supruga bivša kraljica Sofija kao i omiljene članice kraljevske porodice: princeze Leonor i Sofija. Plavokose ćerke kraljice Leticije i kralja Felipea IV, nosile su haljine sivih tonova kariranog desena.

Ovako letuje španska kraljevska porodica: Kraljica Leticija uživa na Palma de Majorki! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs