Prelepa

Kao milion dolara: Blejk Lajvli u Šanelu od glave do pete! (FOTO)

31-godišnja lepotica, koja trenutno promoviše svoj novi detektivsko-pustolovni film "The Rhythm Section" koji se u bioskopima očekuje u 2019. godini, plenila je pažnju dok je silazila stepenicama Metropolitena obučena u komade s potpisom Karla Lagerfelda za modnu kuću Šanel

Moda
Autor:
Kao milion dolara: Blejk Lajvli u Šanelu od glave do pete! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Blejk Lajvli zaustavljala je poglede na modnoj reviji Šanela za 2018/19 u Muzeju umetnosti Metropoliten u Njujorku. Slavna tračara zablistala je u Šanelu od glave do pete i još jednom potvrdila titulu modne ikone.

Francuska modna kuća Šanel održala je u njujorškom Muzeju umetnosti Metropoliten modnu reviju Métiers d’Art/Pre-Fall 2018/19 na kojoj su se okupile brojne slavne zvezde iz sveta šou biznisa, a najveću pažnju je svojim pojavljivanjem izazvala zvezda serije "Tračara" Blejk Lajvli.

Održala lekciju iz stila: Ovako Dženifer Aniston nosi malu crnu haljinu! (FOTO)

foto: Profimedia

31-godišnja lepotica, koja trenutno promoviše svoj novi detektivsko-pustolovni film "The Rhythm Section" koji se u bioskopima očekuje u 2019. godini, plenila je pažnju dok je silazila stepenicama Metropolitena obučena od glave do pete u komade s potpisom Karla Lagerfelda za modnu kuću Šanel.

U stilu 90-ih: Blejk Lajvli u haljini koju ne može svako da iznese! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna glumica je izgledala je kao milion dolara u upečatljivoj srebrnoj šljokičastoj haljini mini kroja, koju je uskladila sa satenskom belom kratkom košuljom, belim pojasom na struku i seksi belim čizmama do iznad kolena ukrašenima nitnama i šljokicama.

Koliko je njen stil postao imperativ u modnom svetu potvrđuje i činjenica da sa slavnom lepoticom priželjkuju da rade svi redom vodeći dizajneri, a o glumičinom besprekornom modnom izričaju progovorila je nedavno i Džulija Roberts koja je izjavila kako "sanja o tome da je predivna i stajliš poput Blejk Lajvli".

Zanosna Amal Kluni: U haljini dubokog dekoltea osvojila Njujork! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs