Idealna kombinacija za praznike

U stilu 90-ih: Blejk Lajvli u haljini koju ne može svako da iznese! (FOTO)

Iako smo navikli da je viđamo u elegantno-poslovnim izdanjima, 31-godišnja glumica s vremena na vreme pokaže svoj seksepil, a to je učinila i na nedavno održanoj reviji modne kuće Versaće u Njujorku

Moda
Autor:
U stilu 90-ih: Blejk Lajvli u haljini koju ne može svako da iznese! (FOTO)
Foto: Profimedia

U Njujorku je održana modna revija prestižne modne kuće Versaće, a među brojnim slavnim zvanicama najviše pažnje plenila je glumica Blejk Lajvli. Slavna tračara privlačila je poglede poput magneta u seksi haljini bez leđa, koju ne može baš svako da iznese.

Ovo ne može svako: Blejk Lajvli pokazala kako se spaja potpuno nespojivo! (FOTO)

foto: Profimedia

Zvezda popularne serije "Tračara" Blejk Lajvli stalno izaziva oduševljenje odevnim kombinacijama, ali je ovog puta stvarno nadmašila sebe samu. Iako smo navikli da je viđamo u elegantno-poslovnim izdanjima, 31-godišnja glumica s vremena na vreme pokaže svoj seksepil, a to je učinila i na nedavno održanoj reviji modne kuće Versaće u Njujorku.

Kraljica stila: Otkriveno zašto Blejk Lajvli pola godine nosi samo muška odela! (FOTO)

foto: Profimedia

U trenutku kad se pojavila na dugo iščekivanom modnom događanju slavna lepotica je bila u centru pažnje zahvaljujući seksi srebrnoj haljini bez leđa i asimetričnog kroja i sa potpisom kuće Versaće, koju je uskladila sa šljokičastim štiklama Kristijana Lubutana.

Blejk Lajvli u istom danu zablistala u 5 senzacionalnih stajlinga: Ona je modni kameleon! (FOTO)

foto: Profimedia

Celokupan stajling Lajvli je začinila zlatnim i srebrnim upečatljivim nakitom, dok je svojoj prirodno talasastoj kosi odlučila da da dodatni volumen sitnim kovrčama.

Najzgodnija plavuša Holivuda na crvenom tepihu: Blejk Lajvli u savršenom stajlingu o kojem svi pričaju!

foto: Profimedia

Ovaj disko autfit Blejk je kombinovala sa torbicom u obliku telefona popularnog tokom 90-ih godina brenda Džudit Liber. A verovali ili ne cena ove torbice je nešto manje od 6.000 dolara.

Gde god zakorači, njen stajling se kopira: Ove odevne kombinacije Blejk Lajvli neće vas ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs