Modni pogodak

ČIZME ZA SVA VREMENA, KAPUT KOJI NIKAD NE IZLAZI IZ MODE: Ovaj stajling Dženifer Lopez poželećete da iskopirate (FOTO)

Čizme, suknja ili kaput – zaista je teško odlučiti koji je modni komad na J.Lo bolji!

Moda
Autor:
ČIZME ZA SVA VREMENA, KAPUT KOJI NIKAD NE IZLAZI IZ MODE: Ovaj stajling Dženifer Lopez poželećete da iskopirate (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez trenutno ima pune ruke posla oko promovisanja svog novog filma Marry me (Oženi me). Tokom posete Sunset Plazi slavna pevačica i glumica pokazala je upečatljiv dnevni stajling.

Latino divu je inače vrlo teško uhvatiti nedoteranu, a njene odevne kombinacije pršte od ženstvenosti i zavodljivosti, slaveći obline ženskog tela. Ipak, ovoga puta J. Lo je posegla za nešto "strožijim" stajlingom i nije pogrešila!

Crno-crveni karirani kaput s crnom kožnom kragnom dominirao je stajlingom, a ispod njega se krila pomno osmišljena kombinacija. Vanvremenskim stajlingom vladala je slojevitost, pa je tako Dženifer ispod kaputa nosila klasičnu crnu majicu, idealan dodatak baš svakoj kombinaciji, a uparila ju je sa plisiranom mini suknjom u istom kariranom dezenu, kreirajući istovremeno modni trenutak 90-ih i preppy stila.

Svestranu modnu kombinaciju upotpunila je zlatnim naušnicama i nežnim ogrlicama, kao i parom sunčanih naočara modnog brenda Isabel Marant. Uz to, preko ramena nabacila je još neobjavljenu crnu kožnu verziju Coachove prošivene torbe Studio, koja sadrži kožni kaiš s lančićem.

Kada je reč o obući, J.Lo je igrala na sigurno i posegla za parom večnih, visokih crnih kožnih čizama. Ovakav model koji seže do kolena, zaobljenih vrhova i s četvrtastom potpeticom, s vanvremenskom bojom i materijalom i upečatljivim dodatkom u obliku kaiša preko gležnja zaista je nosiv godinama, bez obzira na trendove.

Usklađeni tonovi čiji monotoniju razbija dodatak crvene boje na kaputu i suknji celoj kombinaciji su dali jednostavnu dozu elegancije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs