MODNA IKONA

Blejk Lajvli u istom danu zablistala u 5 senzacionalnih stajlinga: Ona je modni kameleon! (FOTO)

Glumica Blejk Lajvli je imala naporan radni dan u Njujorku. Poznata tračerka je u Veliku jabuku prvenstveno stigla kako bi promovisala svoj novi film 'A Simple Favor', ali i zbog Nedelje mode koji još uvek traje, a usput su ju čekala i raznorazna zakazana snimanja i intervjui. Na svakom od događanja plavokosa glumica pojavila se u drugačijem stajlingu, tačnije u njih pet, i još jednom oduševila svojim istančanim modnim ukusom

Moda
11:23h Autor:
Blejk Lajvli u istom danu zablistala u 5 senzacionalnih stajlinga: Ona je modni kameleon! (FOTO)
Blejk Lajvli, Foto: Profimedia

Na premijeru filma 'A Simple Favor' zvezda serije 'Tračara', Blejk Lajvli, stigla je u elegantnom crnom odelu s potpisom modne kuće Živanši, ispod kojeg je nosila svetlucavu, prozirnu rolku, a celokupan stajling glumica je upotpunila čipkanim čarapama i šljokičastim Kristijan Labutin štiklama.

31-godišnja glumica je istog dana gostovala u emisiji 'Good Morning America', a na snimanje emisije stigla je u efektnom crnom odelu s cvetnim dezenom, s potpisom modne kuće Guči, a celi stajling glumica je podigla ljubičastim komadima koji se slažu s dezenom na odelu - predimenzioniranom mašnom koja se veže na vratu i dugačkim kaputom s potpisom modne kuće Botega Veneta kao i sivim gležnjačama na petu s potpisom Stuarta Vajtcmana.

foto: Profimedia

Slavna glumica očigledno ima fetiš na dizajnerska odela, jer je istog dana viđena u narandžastom odelu s dvostrukim kopčanjem, koje potpisuje modna kuća Botega Veneta, u kombinaciji s mokasinama Kristijana Labutina, dok je dan ranije na reviji dizajnera i prijatelja Ralfa Lorena osvanula u odelu o kojem svi bruje.

Ali, tu nije kraj skupocenim odelima s potpisom. Za gostovanje u emisiji 'Live with Kelly and Ryan' glumica je obukla vrlo efektnu i odvažnu trobojnu kombinaciju - plavo-beli sako i zelene pantalone, začinivši ih s belim gležnjačama na petu, sivo-plavom rolkom, visećim minđušama i gospodskim štapom.

foto: Profimedia

Poslednja kombinacija koju je lepa glumica nosila tog dana bilo je trodelno odelo od džinsa s potpisom brenda "Wolk Morais" i bordo gležnjače na vezivanje s potpisom modne kuće Valentino.

Najzgodnija plavuša Holivuda na crvenom tepihu: Blejk Lajvli u savršenom stajlingu o kojem svi pričaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs