Fantastično

Ovo ne može svako: Blejk Lajvli pokazala kako se spaja potpuno nespojivo! (FOTO)

Uprkos zakazanim premijerama koje je očekuju širom sveta povodom promocije novog filma "Slatka mala tajna", slavna "tračara" pronašla je vremena za put u francusku prestolnicu mode i svojom pojavom na Diorovoj reviji izazivala uzdahe

Star look
Autor:
Ovo ne može svako: Blejk Lajvli pokazala kako se spaja potpuno nespojivo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Počela je Pariska nedelja mode i to velikom modnom revijom Diora koja je privukla brojne slavne lepotice. No, sve su one pale u drugi plan kada se pojavila Blejk Lajvli. Glumica je izborom stajlinga još jednom dokazala da se itekako zna poigrati s modom te je potvrdila titulu kraljice stila.

Nedelja mode u Parizu trajaće sve do 3. oktobra, a modnu manifestaciju imala je čast da otvori modna kuća Dior. Dizajnerku Mariju Graciju Kjuri, koja je ujedno i prvi ženski dizajner Diora u proteklih sedam decenija postojanja kompanije, došla je da podrži i holivudska lepotica Blejk Lajvli.

Pokorila Pariz: Modna ikona prošetala u kombinaciji koja će biti hit ove jeseni! (FOTO)

foto: Reuters / Stephane Mahe

Uprkos zakazanim premijerama koje je očekuju širom sveta povodom promocije novog filma "Slatka mala tajna", slavna "tračara" pronašla je vremena za put u francusku prestolnicu mode i svojom pojavom na Diorovoj reviji izazivala uzdahe.

Sve oči bile su uprte u plavokosu glumicu koja je za ovu priliku izabrala bajkovitu haljinu od tila s potpisom Diora u kombinaciji sa štiklama s potpisom njenog omiljenog dizajnera, Kristijana Lubutena.

Trobojna haljina koja se preliva iz bež u plavu i iz plave u ružičastu slavnoj lepotici pristajala je kao salivena, ali poseban efekat glumica je postigla slojevitim slaganjem odevnih komada.

Kraljica stila: Otkriveno zašto Blejk Lajvli pola godine nosi samo muška odela! (FOTO)

foto: Reuters / Stephane Mahe

Elegantnoj haljini glumica je na taj način dala potpuno novu dimenziju, učinivši je više "nosivom". Lajvli je haljinu začinila mrežastom nadogradnjom u obliku suknje, kao i tankim šarenim kaputom sa geometrijskim dezenom i maslinastim kaputom koji je nosila prebačen preko ramena.

Glumica je dan ranije u Parizu viđena u još jednom senzacionalnom stajlingu - svilenoj košulji i suknji A kroja ukrašenoj zanimljivim printom s trendi čizmicama na vezanje, a stajling je začinila torbicom svetlozelenih tonova s potpisom Diora i ležerno vezanom maramom zlatnih tonova.

Gde god zakorači, njen stajling se kopira: Ove odevne kombinacije Blejk Lajvli neće vas ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs