saznajte više

Ketrin Zita-Džouns čestitala suprugu rođendan i šokirala svet: I čudnije stvari su se događale, pokušajte da pogodite! (FOTO)

Poznati holivudski par Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas u utorak su zajedno proslavili rođendan koji im pada na isti datum. Tim povodom lepa glumica čestitala je suprugu rođendan prisetivši se jedne od njegovih poznatijih uloga

Vip priča
18:51h Autor:
Ketrin Zita-Džouns čestitala suprugu rođendan i šokirala svet:  I čudnije stvari su se događale, pokušajte da pogodite! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona je u utorak proslavila svoj 49. rođendan, a on je isti taj dan navršio 74. Supružnici Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas imali su mnogo razloga za dvostruko slavlje, a tim povodom slavna glumica javila se brojnim obožavateljima putem društvenih mreža.

Objavila je video isečak iz filma 'Američki predsednik' u kojem je glavnu ulogu odigrao upravo Majkl i uz to napisala: 'Srećan rođendan samo mom predsedniku. Pretpostavljam da me to onda čini prvom damom! I čudnije stvari su se događale, pokušajte da pogodite!'

Nije dugo trebalo da strani mediji počnu da pišu kako je poznata crnka ovim najavila kandidaturu svoga supruga i slavnog glumca za budućeg predsednika Amerike.

Inače, Daglas je osim u Holivudu mnogo godina je aktivno delovao unutar organizacije UN, koja je smeštena u Njujorku. Još davne 1998. imenovan je glasnikom mira i nedavno dobio titulu najdužeg staža na toj poziciji.

Lepa glumica je nedavno priznala kako želi da uživa u plodovima svog rada, kao i sjajnom životu koji je izgradila s Majklom Daglasom.

'Život mi je stalna sreća jer imam dvoje prekrasne dece i zdravog, srećnog muža. Sve je dobro i neću biti skromna u vezi toga', rekla jeKetrin Zita-Džouns, i dodala kako sada želi malo da slavi svoj uspeh.

Ljubav u Holivudu: Ketrin Zita-Džouns otkrila kako je izgledao sudbonosni susret sa Majklom Daglasom pre 20 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs