ZAUZELA DRUGU STRANU

Melanija Tramp okrenula leđa svom suprugu: Prva dama Amerike šokirala javnost! (FOTO)

Da odavno nemaju isto mišljenje, supružnici Tramp dokazali su još jednom. I dok je američki predsednik Donald Tramp javno izvređao LeBron Džejmsa i njegovu inteligenciju, prva dama Amerike stala je u obranu slavnog košarkaša

Vip priča
16:41h Autor:
Melanija Tramp okrenula leđa svom suprugu: Prva dama Amerike šokirala javnost! (FOTO)
Melanija i Donald Tramp, Foto: Reuters / Joshua Roberts

Samo nekoliko sati nakon što je američki predsednik Donald Tramp izvređao košarkaša LeBron Džejmsa i njegovu inteligenciju, a sve zbog intervjua koji je NBA zvezda dala CNN-u rekavši kako je Tramp podelio njihovu zemlju, oglasila se i prva dama Amerike,Melanija Tramp.

Ona je putem svoje predstavnice za javnost dala objavu u kojoj je jasno iskazala podršku LeBronu. "Čini se kako LeBron Džejms itekako dobro radi za dobrobit sledećih generacija, baš kao i što je prva dama oduvek ohrabrivala da se javno progovara o svim stvarima koje su za dobrobit dece.

Kao što znate, gospođa Tramp je proputovala svet, razgovarajući puno s decom i trudeći se omogućiti im što bolji i zdraviji život, kao i da ih nauči odgovornosti na internetu, a sve putem svoje inicijative "Be Best", rekla je Stefani Grišam u izjavi i dodala kako Melanija razmišlja da poseti školi "I Promise" u Akronu, koju je nedavno u svom rodnom gradu otvorio upravo slavni košarkaš.

Ovo inače nije prvi javni sukob LeBron Džejmsa i Donalda Trampa. NBA zvezda, koji je nedavno potpisao ugovor vredan 154 miliona dolara s L.A. Lakersima, rekao je još dok je igrao za svoj prethodni tim "Cleveland Cavaliers" ukoliko osvoje prvenstvo, on neće ići u Belu kuću i neće se rukovati sa Trampom.

1 / 6 Foto: Reuters / Mary F Calvert

Tramp je nakon toga takođe odgovorio pretnjama da će ukinuti porezne olakšice za sportiste, govoreći vlasnicima timova da kazne, pa čak i da otkažu ugovore svima koji ne odaju počast američkoj zastavi.

Komad koji nikad neće izaći iz mode: Melanija Tramp ga nosi najbolje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs