prinova!

Ričard Gir (70) postaje otac: Poznati glumac nikad srećniji! (FOTO)

Holivudski zavodnik i 35-godišnja Alehandra Silva venčali su se ove godine u aprilu, a iz prošlih brakova oboje imaju po jedno dete. Sada čekaju prvo zajedničko!

Vip priča
16:56h Autor:
Ričard Gir (70) postaje otac: Poznati glumac nikad srećniji! (FOTO)
Ričard Gir i Alehandra Silva, Foto: Profimedia

Samo četiri meseca nakon venčanja Ričard Gir i Alehandra Silva čekaju dete. Zvezdi filma 'Zgodna žena', koji će za samo tri nedelje proslaviti 69. rođendan, biće to drugo dete jer je već otac sinu Homeru Džejmsu. Alehandra je majka petogodišnjem sinu Albertu.

Tajno venčanje poznatog glumca: Ričard Gir oženio svoju 33 godine mlađu devojku! (FOTO)

A post shared by El Farandi (@elfarandi) on

Gir je s lepom publicistkinjom započeo vezu još dok je bio u braku s Keri Lovel. Ali, to ga nije sprečilo da 'osvoji' 33 godine mlađu Alehandru Silvu, ćerku Ignasia Silve, bivšeg finansijskog potpredsednika Real Madrida.

Elegancija je ključ izgleda, kaže Đorđo Armani: Ovo je prva stvar koju muskarci primete kod žena, a poslednja koju zaborave!

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Razlika u godinama im nije stvarala probleme pa su nakon četiri godine veze odlučili da razmene zavete na intimnoj ceremoniji, koja se održala u Njujorku. Premda o svom intimnom životu ne vole da pričaju, Gir je nakon venčanja samo kratko izjavio da je 'najsrećniji čovek u svemiru'.

Ričard Gir podelio fotografiju sa venčanja: Ja sam nasrećniji muškarac na svetu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs