Može joj se

Ugovor o trudnoći Megan Markl izašao u javnost: Evo čega se najviše boji!

U braku sa prvim suprugom Megan Markl skopila je ugovor u slučaju da rodi dete

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Iako na kraju zajedničko dete nisu imali, vojvotkinja od Saseksa je od svog tadašnjeg supruga, Trevora Engelsona, zahtevala da potpiše ugovor kojim bi joj omogućio da se odmah nakon porođaja vrati u top formu, baš kao i ostale poznate dame.

Verovali ili ne, ali u braku s prvim suprugom, Trevorom Engelsonom, Megan Markle sklopila je i "ugovor o trudnoći", koji joj je, u slučaju da rodi njihovo dete, osiguravao sav luksuz koji je poželela.

Naime, prema pričama bliskog prijatelja vojvotkinje od Saseksa, tada glumica u seriji "Suits" bila je izrazito zabrinuta kako će se, ukoliko rodi, vratiti u top formu, stoga je od svog tadašnjeg supruga zatražila da angažuje i plati ličnog trenera i nutricionista koji će joj pomoći u svemu, ali i dadilju koja će brinuti o bebi.

Inače, takve vrste ugovora izuzetno su popularne u Americi, naročito u rodnom gradu Megan Markle, Los Anđelesu, a iako u principu "pokrivaju" podelu roditeljske odgovornosti nakon rođenja deteta, vojvotkinja je ipak bila zabrinuta da li će izgubiti savršenu figuru.

"Strah je bio tim veći jer je bila svesna da mnogi članovi njene porodice imaju problema s viškom kilograma, stoga je ona oduvek strahovala od debljanja, naročito kada joj je karijera krenula uzlaznom putanjom. Svaki put kada dobije tek kilogram, to se već vidi na njenom licu, a upravo zbog toga odlučila se za ugovor", otkrio je bliski prijatelj.

Nadimak koji su joj dali govori sve o njenom ponašanju: Ovako zaposleni u kraljevskoj palati zovu Megan Markl! (FOTO)

Ipak, za taj ugovor nisu se posavetovali niti angažovali advokate, bio je to tek neformalni dokument koji je njen tadašnji suprug morao da potpiše.

"Znate šta kažu - srećna žena, srećan život. On je dobro znao kada se odlučio da se oženi s njome da ona itekako pazi na svoj imidž, ali i da je nesigurna u svoj izgled i telo, stoga je pristao na sve. Ona nije htela da prihvati "ne" kao odgovor, a on je to znao. Ipak, kraj braka je došao mnogo pre nego se ijedna stavka iz ugovora ostvarila", dodao je anonimni izvor.

Megan Markl u običnim pamučnim haljinama: Ovoga puta oduševila je ceo svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...