Sjajan izbor

Megan Markl u običnim pamučnim haljinama: Ovoga puta oduševila je ceo svet! (FOTO)

Sa luksuza prešla na praktičnost

Star look
Autor:
Foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Iako se na zvaničnim događajima uvek pojavljuje u odeći sa vrtoglavo visokom cenom, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl sada je ispred luksuza stavila praktičnost!

 

Budući da je već 11 dana na turneji po Australiji, ali i da je u drugom stanju, bivša glumica odlučila je da sa elegantnih toaleta pređe na udobne, praktične, jednostavne haljine.

 

I naravno - u njima nije izgledala ništa manje sređeno, lepo i damski, štaviše, krojevi i boje dve haljine koje je ponela za poslednji dan u Tongi stajali su joj savršeno, zbog čega ovoga puta teško da iko može da joj nađe zamerku!

 

Crvena je definitivno njena boja: Najlepše odevne kombinacije Megan Markl sa kraljevske turneje

foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Prvo je zajedno sa suprugom princem Harijem prisustvovala sastanku sa premijerom Tonge, a zatim se popularni par zaputio na proslavu tonganske omladine i kulture.

 

Za ovu priliku, Megan je pripremila belu košulja-haljinu sa zelenim prugama. Lagana pamučna haljina savršeno se uklopila sa antilop salonkama u boji šara na haljini.

foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Tom prilikom, kraljevski par je okićen girlandama napravljenim od tradicionalnog tonganskog cveća pod nazivom fa i puatonga.

 

Potom su dobili i taovale - ručno pravljeni dodatak odeći koji predstavlja tongansko poštovanje višeg ranga.

 

Svečani banket kod kraljice: Maksima u najlepšim haljinama, Kejt Midlton potpuno razočarala! (FOTO)

foto: AP / Dominic Lipinski

Nedugo potom, Megan i Hari došli su na prezentaciju ručnih radova ostrvljana i to je ujedno bila i njihova poslednja dogovorena obaveza u Tongi na ovoj kraljevskoj turneji.

foto: Reuters / Pool / Phil Noble

Megan se do tada presvukla u jednostavnu plavu košulja-haljinu, čiji kroj je omogućavao komfor trudnoj vojvotkinji, a u isto vreme joj savršeno pristajao.

 

Megan Markl razočarala fanove: Niko nije verovao da će ovo uraditi! (FOTO)

foto: Reuters / Pool / Kristy Wiggleswort

Vedra nijansa haljine i nešto svetlije cipele, takođe plave boje, defnitivno su bili pun pogodak i kombinacija u kojoj je Megan izabrala da se vrati u Sidnej, gde će kroz nekoliko dana Hari i ona završiti svoju prvu zajedničku kraljevsku turneju.

 

Melanija Tramp u farmerkama koje stoje baš svakoj građi: I mršave i punije žene u njima sjajno izgledaju! (FOTO)

foto: Reuters / Pool / Kristy Wiggleswort

Čini se da je boravak u Tongi prijao popularnom paru, ali i da su im se duh ove ostrvske zemlje i njeni državljani izuzetno dopali, pa su im nekoliko minuta veselo mahali sa vrata aviona koji ih je vratio u prestonicu australijske države Novi Južni Vels.

 

(Stil.kurir.rs)

foto: Reuters / Pool / Phil Noble

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs