Kontroverzna Šinejd

Nakon depresije, bolesti i brojnih skandala, donela radikalnu odluku: Pevačica promenila ime i veru! (FOTO)

Od sada će nositi hidžab i drugo ime

Vip priča
13:18h Autor:
Nakon depresije, bolesti i brojnih skandala, donela radikalnu odluku: Pevačica promenila ime i veru! (FOTO)
Foto: Profimedia

Irska pevačica Šinejd O'Konor, jedna od najkontroverznijih muzičkih zvezda današnjice, donela je radikalnu odluku - preobratila se u Islam i uzela novo ime - Šuhada.

"Želim da objavim da sam ponosna na to što sam postala muslimanka. Čitavo Sveto pismo vodi do Islama", objasnila je na Tviteru.

Savremena ljubavna priča ostavlja bez daha: Tajna je njihov izbor!

Šinejd je otkrila i da će i na društvenim mrežama od sada koristiti svoje novo ime, kao i da je već dobila prvi hidžab, ali da ne želi da podeli fotografiju na kojoj ga nosi, jer je to nešto veoma lično.

Ipak, nakon nekoliko dana počela je na dnevnom nivou da ojavljuje fotografije na kojima nosi hidžab, ističući da je vrlo srećna.

Glas anđela, srce deteta, velika tragedija: Strašan kraj pevačice kojoj su moral i religija bili na prvom mestu! (FOTO)

Podsetimo, 2015. godine Šinejd je pokušala samoubistvo predoziranjem lekovima, ali su je lekari spasili. Više puta je ostavljala oproštajna pisma, a 2016. godine je nestala, pa pronađena u nestabilnom psihičkom stanju.

Veruje se da je patila od depresije, sudeći po statusima na društvenim mrežama i intervjuima, u kojima se žalila na samoću i teške udarce života.

1999. godine zaredila se u otcepljenoj katoličkoj crkvi, nakon što je 7 godina javno osuđivala postupke pape i katoličke crkve, piše People. Godine 1992. u programu uživo pocepala je fotografiju pape Jovana Pavla II.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs