Ne zna više šta će sa sobom: Princ Hari odlučio da se bavi ovim poslom, svi se čude i ne veruju kolika mu je plata

Princ Hari odlučio je da učestvuje u otvaranju univerziteta za motivatore, kompanije u kojoj već radi kao "preventivni trener mentalnog fitnesa".

Celebrities
Autor:
Ne zna više šta će sa sobom: Princ Hari odlučio da se bavi ovim poslom, svi se čude i ne veruju kolika mu je plata
Foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

Akademski uspeh nije bila snažna tačka za princa Harija, koji se mučio na Iton koledžu. Zbog loših ocena, napustio je univerzitet i upitio se ka Kraljevskoj vojnoj akademiji.

To je izbor za koji kaže da nikada nije žalio.

Ipak, uprkos svojim školskim nedostacima, bivši vojvoda od Saseksa je odlučio da učestvuje u timu na univerzitetu za lajfkoučing(motivatore), piše "Dejli mejl".

Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari je treći na čelu američke platforme za treniranje mentalne snage i motivacije, pod nazivom Beterap(eng.Betterup) i imenovan je za "glavnog rukovodioca uticaja" u kompaniji sa prijavljenom platom od više od milion dolara u martu 2021. gde obavlja poslove "preventivnog mentalnog fitnesa"(mentalni trener).

Firma za mentalno zdravlje iz Silicijumske doline šalje svoje pakete za mentorstvo i savetovanje kompanijama širom sveta i nudi priliku da rezervišete vreme sa stručnjacima kompanije

Princ Hari
foto: Profimedia

Ali sada izgleda da kompanija planira da pokrene akademsku instituciju pod nazivom Univerzitet Beterap koja će nuditi diplome za motivatore na internetu, a princ Hari će učestvovati u otvaranju, biće na čelu, i nastaviće svoj posao preventivnog trenera mentalnog fitnesa tamo.

Očigledno je to tema sa kojom vojvoda kaže da može da se pozabavi – u diskusiji pre dve godine priznao je da je doživeo "sagorevanje" i da je ranije osećao da "ne može više da izdrži".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs