Otkrivena tajna poruka princa Harija za Kejt Midlton: Krišom je kontaktirao, a evo šta joj je rekao

Princ Hari je nakon Vimbldona, videvši Kejt Midlton, odmah poslao emotivnu poruku. Ovo je njen sadržaj.

Celebrities
17:31h Autor:
Otkrivena tajna poruka princa Harija za Kejt Midlton: Krišom je kontaktirao, a evo šta joj je rekao
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nekada su bili kao brat i sestra, a potom su se udaljili – mnogi veruju zauvek. Međutim, nakon što ju je video na televiziji, princ Hari navodno je poslao emotivnu poruku supruzi princa Vilijama...

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nedavno je sve oduševila pojavivši se na finalu Vimbldona, mesec dana nakon što smo je videli prvi put ove godine, na ceremoniji Pozdrav bojama.

Princ Hari i Megan Markl, Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

To je njenim fanovima probudilo optimizam u jeku borbe supruge princa Vilijama protiv raka, a dok ona nastavlja lečenje i kloni se javnog života, mnogi obožavaoci britanske kraljevske porodice šalju joj poruke i lepe želje.

Među njima i – princ Hari, vojvoda od Saseksa, makar ako verujete pisanju magazina "Hit".

Dever Kejt Midlton, s kojim je nekada bila toliko bliska da ju je on u svojoj autobiografiji "Rezerva" nazvao sestrom koju nikada nije imao, navodno je kontaktirao s princezom nakon što ju je video na televiziji.

Osoba bliska porodici tvrdi za pomenuti časopis da je princ Hari "gledao Vimbldon i bio oduševljen što Kejt izgleda tako blistavo". Potom joj je, tvrdi se dalje, poslao srdačnu poruku kako bi joj čestitao na tome i dao joj do znanja da "koliko je bio srećan što ju je video napolju" u toku njenoglečenja karcinoma.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Štaviše, izvor kaže da je Hari "tako zahvalan što se ona oporavlja i može da se vrati svojim obavezama nakon pauze, kao i Megan", njegova supruga i vojvotkinja od Saseksa.

Princ Hari pokušava da se pomiri s Kejt Midlton?

Neimenovani izvor tvrdi da je "Hari uveren" da je ovo pravi trenutak da pokuša da popravi svoj odnos sa starijim bratom princem Vilijamom i snahom Kejt Midlton.

"Iako je to neprijatna situacija za sve, oboje misle da što pre ostave sve ovo iza sebe – bolje", kaže osoba bliska princu. Hari ne može da veruje da su došli do toga da konačno misli da postoji način da se pomire i mrska mu je pomisao da se sve ovo nastavi.

Izvor je pomenuo i da Hari misli da je njegov 40. rođendan u septembru idealna prilika za pomirenje, kao i da je "spreman da prihvati" da više nikada neće biti blizak s porodicom kao ranije, ali se nada makar pomirenju.

Kejt Midlton
foto: Tom Simpson / Sipa Press / Profimedia

Ima li šanse za pomirenje princa Harija i princa Vilijama?

Britanski mediji su, međutim, nedavno pisali da je za princ Vilijama od Velsa odnos s Harijem završena priča i da navodno nema nameru da dopusti mlađem bratu i njegovoj supruzi Megan Markl da priđu njegovoj porodici.

– Vrata Adelejd kotidža su zatvorena – nema načina da Megan i Hari uđu – kaže za Closer nekadašnji batler princveze Dajane porodice Pol Barel.

– Vilijam zna da se Hariju ne može verovati i ne želi da se njegova porodica još uzrujava – istakao je on.

Stil/Glossy

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs