Kejt Midlton im je dala svoju podršku: Oglasila se i otkrila šta joj pomaže da prebrodi tešku borbu sa bolešću

Novo saopštenje princeze Kejt Midlton obišlo je svet

Lepi & Zdravi
Kejt Midlton im je dala svoju podršku: Oglasila se i otkrila šta joj pomaže da prebrodi tešku borbu sa bolešću
Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što je sve oduševila na Vimbldonu Kejt se ponovo oglasila, ovog puta na društvenim mrežama.

Princeza Kejt Midlton izdala je novu izjavu u kojoj pozdravlja "moć prirode" koja joj je bila veoma važna tokom njene borbe sa rakom.

Kejt (42) je danas u seriji Instagram priča podelila da je jako ponosna što je mogla da da svoj doprinos i bude podrška Prirodnjačkom muzeju u otvaranju njegovih novih bašta.

Centralni londonski muzej danas je otvorio 'galeriju na otvorenom', kao i 'živu laboratoriju' za podršku oporavku prirode u uslovima klimatskih promena.

Pet hektara oko zgrade u Južnom Kensingtonu pretvoreno je u dve bašte - Nature Discoveri Garden i Evolution Garden, koji pričaju priču o svetu prirode koji se menja.

Prirodnjački muzej je otvorio veliki zeleni prostor, zajedno sa ogromnim potpuno novim bronzanim dinosaurusom, kako bi podržao urbanu prirodu, naučna istraživanja i obrazovanje.

Kejt Midlton
foto: Printscreen Instagram

- Veoma podržavam posvećenost Muzeja da stvori poseban prostor koji podstiče ljude svih uzrasta da se ponovo povežu sa prirodom i nauče više o tome kako možemo da zaštitimo naš prirodni svet - napisala je Kejt danas na Instagramu.

- Poznajem moć prirode, ona podržava naš razvoj i blagostanje, tako što nam donosi radost, a u isto vreme i pomaže da budemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ove bašte biti inspirativne i transformativne za hiljade ljudi koji ih posećuju - dodala je ona.

Post podrške je sadržao snimak Kejtine posete muzeju pre tri godine tokom koje je obišla vrtove divljih životinja Prirodnjačkog muzeja i upoznala lokalnu školsku decu.

Nakon ove izjave jasno je da je baš priroda pomogla princezi da se lakše izbori sa svim nedaćama koje su je snašle u poslednjih nekoliko meseci. Ona je boravila u miru i tišini svog doma, izolovana daleko od gužve i buke i sigurno je da je to bio jedan od načina da pomogne svome telu da se izbori sa teškom bolešću.

Kejt se takođe pre tri godine sastala sa direktorom muzeja dr Dagom Gurom, koji je objasnio da će projekat pomoći ljudima da se ponovo povežu sa svetom prirode i pronađu rešenja koja su hitno potrebna za zaštitu budućnosti planete.

Kejt je odlučila da avgust i godišnji odmor provede u Balmoralu, zamku koji je okružen velikom šumom i prostranim livadama što je još jednom potvrdilo činjenicu da je princeza pasionirani ljubitelj prirode i da joj baš ona veoma prija tokom procesa lečenja.

Stil / Glossy

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs