Nakon što se pre dve nedelje Kejt Midlton pojavila u javnosti, više ne može: Javnost je slomljena nakon ovog saopštenja

Kraljevska porodica na čelu sa kraljem Čarlsom putuje u Škotsku, ali ne i Kejt Midlton

Celebrities
Nakon što se pre dve nedelje Kejt Midlton pojavila u javnosti, više ne može: Javnost je slomljena nakon ovog saopštenja
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Vilijam, kralj Čarls i drugi članovi kraljevske porodice putuju sledeće nedelje u Škotsku na godišnju proslavu Holirudske nedelje, poznate kao Kraljevska nedelja.

Kejt Midlton se navodno neće pridružiti kraljevskoj porodici na putovanju jer nastavlja sa hemoterapijom.

Govoreći o putovanju za GB Nevs, kraljevski stručnjak Kameron Voker je rekao: „Kraljevska porodica ide u Edinburg na svoju tradicionalnu nedelju. Biće tradicionalna ceremonija i velika ceremonija u katedrali Saint Giles, kojoj će, kako se očekuje, prisustvovati članovi kraljevske porodice.'

Kejt Midlton
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kameron je rekao da "nisu sigurni" da li će se princeza Kejt pridružiti kraljevskoj porodici u Škotskoj, objašnjavajući: "Još nismo sigurni za princezu od Velsa, ali se približava letnji raspust koji će tradicionalno provesti u zamku Balmoral". .'

Kameron je takođe napomenuo da je ove godine "prva godina" da su članovi javnosti mogli da posete Balmoral Estate i vide unutrašnjost istorijskog zamka.

Voditelj je tada prokomentarisao da kraljevska porodica nikada ne dobija miran boravak u Balmoralu, jer se uvek nešto dešava. Tako je podsetio da je tu umrla kraljica Elizabeta.

Kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Profimedia

Kralj će otputovati u Edinburg na proslavu "Holirud Vik-a", gde će boraviti u "Palati Holirud Hous". Monarh, dok je tamo, 'može da imenuje novog premijera', navodi se.

Međutim, lekari i dalje prate kraljevo zdravlje dok se leči od raka, pa se veruje da je moguće da monarh možda "nije dovoljno dobro" da se vrati u London da imenuje novog britanskog lidera nakon izbora.

Voker je istakao da će tradicionalno putovanje biti "prekinuto" ako kralj Čarls bude u mogućnosti da putuje zbog svog zdravlja.

Stil / Story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs