Kejt Midlton ukrala svu slavu kralju Čarlsu: "Ona je najjača zvezda u porodici i zbog ovog se vidi da je glavna"

Kejt Midlton se pojavila na slavlju povodom rođendana kralja Čarlsa III i to 6 meseci do kako je nismo, zbog bolesti, videli u javnosti. Ovo se smatra njenim danom

Galerije
12:23h
1 / 10 Foto: Tom Simpson / Sipa Press / Profimedia

Ekspert za kraljevske porodice Tesa Dunlop rekla je kako je ovo momenat u kojem je Kejt Midlton zasjala jače od kralja Čarlsa.

"Za kraljevske sledbenike ovo je ogromna vest i veliki skok za brend Vindzor. Kejt je njihova najsjajnija zvezda, ona koja kombinuje glamur sa gracioznošću i dobrim humorom. Porodica bi napredovala i bez nje, ali kraljev rođendan ne bi ni blizu bio toliko moćan da se Kejt nije pojavila," kaže Tesa koja navodi koliko je Kejt imala mudrosti da se u jeku spekulacija o tome kako previše odsustvuje - ipak pojavi i to u stilu, u kočiji okružena svojom decom, na bezbednoj udaljenosti od mase i onda sa balkona, kraljevski mahne - obučena u belo, sa prelepim šeširom.

"Iako je ovo parada povodom kraljevog rođendana, ovo je ipak Kejtin dan. Za razliku od drugih manifestacija Trooping the Color je jednom godišnje. Bacite oko na ekipu na balkonu. Tako možete videti ko je unutra, a ko nije.

Za princezu to je važno, čitava garda, pukovnici će jahati ispred nje i pozdraviti je. To je proslava u kraljevu ali i u njenu čest," tvrdi Tesa Dunlop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs