Princeza Kejt se vraća svojim dužnostima? Nakon zvanične objave, sve se menja

Kejt Midlton je izazvala spekulacije o povratku kraljevskim dužnostima, nakon objave na društvenim mrežama.

Celebrities
Autor:
Princeza Kejt se vraća svojim dužnostima? Nakon zvanične objave, sve se menja
Foto: Printscreen Instagram

Kejt Midlton navela je fanove da se zapitaju vraća li se ona na posao ove nedelje, nakon što je u subotu na Instagramu podelila najavu za novi projekat, koji sprovodi u saradnji sa pokretom Nedelja mentalnog zdravlja.

Na službenom Instagram profilu princa i princeze od Velsa, objavljen je kratki film o problemima s mentalnim zdravljem s kojima se poljoprivrednici u Ujedinjenom Kraljevstvu suočavaju. Kraljevska porodica, obećala je da će pružiti mentalnu podršku poljoprivrednicima u ruralnim zajednicama.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je prvi projekat u koji je Kajt uključena otkako je objavila da se bori s rakom, a princezi je trebalo vremena da se oporavi nakon operacije abdomena i preventivne hemoterapije.

"Iskren razgovor Sema i Vila o iskustvima farmera kad je reč o mentalnom zdravlju, naglašava pozitivne rezultate koji se mogu postići s pravom podrškom, u kojem god obliku ona bila. Bili vi farmer ili ne, nadamo se da ćete moći pronaći nešto za sebe u ovom filmu", pisalo je pored videa.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova vest, dolazi nakon što je princ Vilijam podelio informacije o zdravstvenom stanju princeze od Velsa, istakavši da se princeza "oseća dobro".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs